stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Brad Pitt v vlogi poklicnega morilca

8. 7. 2020; 08.00
Avtor: STA
brad pitt

Brad Pitt foto: Profimedia

Ameriški igralec Brad Pitt bo v akcijskem trilerju Bullet Train v režiji Davida Leitcha zaigral v vlogi poklicnega morilca po imenu Ladybug.

Film bo po pisanju spletnega portala Hollywood Reporter nekakšna mešanica akcijskega filma Hitrost iz leta 1994, ki se dogaja na avtobusu in v katerem nastopa Keanu Reeves, ter trilerja Nonstop iz leta 2014, ki se dogaja na letalu in v katerem nastopa Liam Neeson.

Sonyjev akcijski triler bo režiral Leitch, ki je režiral tudi Hitri in drzni: Hobbs in Shaw iz leta 2019 in Deadpool 2 iz leta 2018. Scenarij piše Zak Olkewicz, nad njim pa bdi Leitch.

Pri produkcijski hiši upajo, da bodo film začeli snemati jeseni. Snemali naj bi na zaprtem prizorišču, kar bi jim omogočilo lažje prilagajanje zdravstvenim omejitvam, kot bi jim snemanje na dejanskih lokacijah.

Pitt se je na kratko pojavil v Leitchovem Deadpoolu 2, Leitch pa je kot kaskader tudi nadomeščal Pitta v filmih Oceanovih enajst (2001) in Troja (2004). Za stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu (2019) Quentina Tarantina je Pitt prejel oskarja.

Producenti filma so poleg Leitcha še Antoine Fuqua, ki je prvotno zasnoval projekt, Kelly McCormick in Kat Samick.

Pri britanski založniški hiši Harvill Secker pa so napovedali, da bodo roman japonskega pisatelja v angleškem prevodu izdali prihodnje leto, še poroča Hollywood Reporter.

Brad Pitt

Brad Pitt foto: Profimedia

prejšnji članek
Horoskop: Nujno ločite odnose!
Horoskop
Horoskop: Nujno ločite odnose!
naslednji članek
Madonna z berglo in golim oprsjem
Svet slavnih
Madonna z berglo in golim oprsjem