koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 10. avgusta

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

denar, delavec, kovanci Svet24.si

Zavod RS za zaposlovanje danes izplačuje ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

luka basi Njena.si

Luka Basi razkril, da ima težave z vidom

Hvaležna Tina Gorenjak: ljubim in sem ljubljena
| V.M.

Hvaležna Tina Gorenjak: ljubim in sem ljubljena

Tina G, instagram

Igralka Tina Gorenjak je minuli dan dopolnila 48 let in se s srcem, polnim hvaležnosti, zazrla v spomine in prihodnost, ki se je močno veseli.

Ob svojem osebnem prazniku je igralka Tina Gorenjak spletne zidove obogatila z modrim razmišljanjem o staranju, ki nam pravzaprav prinaša dragocene spomine in doživetja.

Hvaležna in vesela za vsako leto življenja. Kajti leta niso staranje, pač pa čas v katerem doživimo toliko čudovitih stvari. Če ne bi bilo vseh teh let, ne bi spoznali vseh čudovitih prijateljev, ki jih imamo, ne bi imeli otroka ali več njih, ne bi se tolikokrat nasmejali, ne bi naredili kakšnih bedarij, ki jih nikoli ne bomo pozabili, ne bi doživeli toplega objema staršev ali vročega poljuba čednega fanta … brez poteka let, ne bi bilo vseh teh spominov in doživetij, vseh teh čudovitih ljudi, ki so v naših življenjih. Vsak od nas ima kaj drugega. Toda vsak ima nekaj, kar mu prinese nasmeh na obraz. In da to doživimo- so potrebna leta,« razmišlja Tina in poudarja, da je hvaležna za svoje zdravje, dobrovoljnost, humor, igrivost, optimizem, ustvarjalnost ter moč, ki jo najde tudi ob najbolj temnih trenutkih.

»Predvsem pa sem hvaležna, da ljubim in sem ljubljena. Moja ljuba najboljša hči na svetu, moja draga starša, moji ljubeči in razumevajoči prijatelji, moji čudoviti sodelavci …,« je zapis poln hvaležnosti zaključila igralka ter objavo pospremila s fotografijo v kopalkah, v katerih se, kot običajno, zlahka postavi ob bok mladim dekletom.

Morda vas zanima še:

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo nosečnost