Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hvaležna Tina Gorenjak: ljubim in sem ljubljena

10. 7. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Tina Gorenjak

Tina G foto: instagram

Igralka Tina Gorenjak je minuli dan dopolnila 48 let in se s srcem, polnim hvaležnosti, zazrla v spomine in prihodnost, ki se je močno veseli.

Ob svojem osebnem prazniku je igralka Tina Gorenjak spletne zidove obogatila z modrim razmišljanjem o staranju, ki nam pravzaprav prinaša dragocene spomine in doživetja.

Hvaležna in vesela za vsako leto življenja. Kajti leta niso staranje, pač pa čas v katerem doživimo toliko čudovitih stvari. Če ne bi bilo vseh teh let, ne bi spoznali vseh čudovitih prijateljev, ki jih imamo, ne bi imeli otroka ali več njih, ne bi se tolikokrat nasmejali, ne bi naredili kakšnih bedarij, ki jih nikoli ne bomo pozabili, ne bi doživeli toplega objema staršev ali vročega poljuba čednega fanta … brez poteka let, ne bi bilo vseh teh spominov in doživetij, vseh teh čudovitih ljudi, ki so v naših življenjih. Vsak od nas ima kaj drugega. Toda vsak ima nekaj, kar mu prinese nasmeh na obraz. In da to doživimo- so potrebna leta,« razmišlja Tina in poudarja, da je hvaležna za svoje zdravje, dobrovoljnost, humor, igrivost, optimizem, ustvarjalnost ter moč, ki jo najde tudi ob najbolj temnih trenutkih.

»Predvsem pa sem hvaležna, da ljubim in sem ljubljena. Moja ljuba najboljša hči na svetu, moja draga starša, moji ljubeči in razumevajoči prijatelji, moji čudoviti sodelavci …,« je zapis poln hvaležnosti zaključila igralka ter objavo pospremila s fotografijo v kopalkah, v katerih se, kot običajno, zlahka postavi ob bok mladim dekletom.

Morda vas zanima še:

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo nosečnost

prejšnji članek
Za Dejana Vunjaka ni lepše, kot je ona
Svet slavnih
Za Dejana Vunjaka ni lepše, kot je ona
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Paulina si srčne rane celi na plaži
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Paulina si srčne rane celi na plaži