Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Petra Zore doživela najbolj naporno in nenavadno leto doslej

16. 7. 2020; 05.00
Avtor: Eva Jandl
Petra Zore

Petra Zore foto: Dare Brenko

Kaj počne pevka Petra Zore, ki nas je navdušila v šovu Znan obraz ima svoj glas, ob tem pa je še prvič v svoji učiteljski karieri postala razredničarka?

Petra Zore, plavolasa pevka skupine Bomb Shell in učiteljica razrednega pouka, ki smo jo bolj dobro spoznali v šovu Znan obraz ima svoj glas, priznava, da se je letos šolskih počitnic zelo razveselila.

»Za mano je eno bolj napornih in nenavadnih let, kar sem jih doživela. Najprej sem izvedela, da bom prvič v svoji učiteljski karieri postala razredničarka, kar priznam, da je bil zame zelo velik izziv. Moja glasbena kariera z bendom Bomb Shell je bila letos še posebej zelo razgibana, saj smo v roku leta dni izdali super album in kar pet videospotov ter bili vse do nedavnega prisotni na odrih širom Slovenije. Povrh vsega pa je bil pred mano postavljen še izziv za sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki sem ga seveda sprejela in pridno izkoristila. Naposled pa je prišla še 'gospa korona', ki mi je oziroma nam je vsem prekrižala načrte, tako da smo morali svoj kompas obrniti v drugo smer in se prilagoditi dani situaciji, kar pa tudi ni bil ravno mačji kašelj. Kljub temu, da sem malce že komaj čakala počitnice, vseeno potiho priznam, da čisto malo pogrešam šolski direndaj,« priznava. Letošnji dopust bo izkoristila kar v Sloveniji, nam je še povedala in skrivnostno namignila, da pripravlja nekaj novega.

Petra Zore

Petra Zore foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Hekerji vdrli v Twitter račune znanih obrazov
Svet slavnih
Hekerji vdrli v Twitter račune znanih obrazov
naslednji članek
Samska Špela se zna zabavati
Svet slavnih
Samska Špela se zna zabavati