Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bizarne spletne objave: Je Britney Spears v nevarnosti?

16. 7. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
Britney Spears

Britney Spears foto: Instagram

Oboževalci pevke Britney Spears so panični in v skrbeh.

Oboževalci, ki pevko Britney Spears zvesto spremljajo na Instagramu, so prepričani, da se je njihova ljubljenka znašla v težavah. Poleg tega, da v nenavadnih objavah na tisoče uporabnikov prepoznava SOS klic na pomoč, njihovo prepričanje krepi še nenavadno brisanje komentarjev, ki pevko nagovarjajo, kako naj javnosti sporoči, da je v nevarnosti.

In kaj je oboževalce napeljalo na to misel? Britney v zadnjem obdobju deli neobičajne fotografije in posnetke, v katerih sledilci prepoznavajo skrita sporočila. Solze v očeh, razmazana ličila, zanemarjeni nohti, izrazni ples z znakovnim sporočilom na pomoč itd. Na spletu pa je še posebej glasno završalo včeraj, ko je pevka objavila fotografijo, na kateri pozira v črnem suknjiču. Zakaj? Ker jo je v predzadnji objavi na tisoče ljudi pozvalo, naj objavi fotografijo v črnem oblačilu in tako svetu sporoči, da je v nevarnosti.

Medtem ko nekateri menijo, da se je pevka znova znašla v krempljih depresije, je večina prepričana, da gre za odvzem svobode, pri čemer naj bi imel prste vmes njen oče. A to so zgolj ugibanja zaskrbljenih oboževalcev, na katera pa se Britney doslej še ni odzvala.

Morda pa bo ta korak storila v naslednjem sporočilu, glede na to, da jo pod objavo v črnem suknjiču še več sledilcev nagovarja, naj v nasednjo objavo vključi sadje in tako potrdi, da potrebuje pomoč.

prejšnji članek
Samska Špela se zna zabavati
Svet slavnih
Samska Špela se zna zabavati
naslednji članek
Družina Georgea Floyda vložila odškodninsko tožbo
Svet slavnih
Družina Georgea Floyda vložila odškodninsko tožbo
#obraziavenija
obraziavenija