Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Natalija Bratkovič Odkrito.si

Natalija Bratkovič priznava: Ni enostavno stati v...

iztok cop luka spik m24 Ekipa24.si

Neee! Je to res on? Nekdanji slovenski šampion je...

Bizarne spletne objave: Je Britney Spears v nevarnosti?
| V.M.

Bizarne spletne objave: Je Britney Spears v nevarnosti?

Britney Spears, Instagram

Oboževalci pevke Britney Spears so panični in v skrbeh.

Oboževalci, ki pevko Britney Spears zvesto spremljajo na Instagramu, so prepričani, da se je njihova ljubljenka znašla v težavah. Poleg tega, da v nenavadnih objavah na tisoče uporabnikov prepoznava SOS klic na pomoč, njihovo prepričanje krepi še nenavadno brisanje komentarjev, ki pevko nagovarjajo, kako naj javnosti sporoči, da je v nevarnosti.

In kaj je oboževalce napeljalo na to misel? Britney v zadnjem obdobju deli neobičajne fotografije in posnetke, v katerih sledilci prepoznavajo skrita sporočila. Solze v očeh, razmazana ličila, zanemarjeni nohti, izrazni ples z znakovnim sporočilom na pomoč itd. Na spletu pa je še posebej glasno završalo včeraj, ko je pevka objavila fotografijo, na kateri pozira v črnem suknjiču. Zakaj? Ker jo je v predzadnji objavi na tisoče ljudi pozvalo, naj objavi fotografijo v črnem oblačilu in tako svetu sporoči, da je v nevarnosti.

Medtem ko nekateri menijo, da se je pevka znova znašla v krempljih depresije, je večina prepričana, da gre za odvzem svobode, pri čemer naj bi imel prste vmes njen oče. A to so zgolj ugibanja zaskrbljenih oboževalcev, na katera pa se Britney doslej še ni odzvala.

Morda pa bo ta korak storila v naslednjem sporočilu, glede na to, da jo pod objavo v črnem suknjiču še več sledilcev nagovarja, naj v nasednjo objavo vključi sadje in tako potrdi, da potrebuje pomoč.