favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya dobiva poročne ponudbe, zadnja je iz daljnega Egipta

25. 7. 2020; 06.00
Avtor: Eva Jandl
1_alya

Alya je končno razkrila, kje v Dalmaciji ima svojo hišo in kje preživi polovico leta – na Dugem otoku. Drugo polovico leta preživi doma, v Mozirju, kamor se vedno rada vrača. foto: Osebni arhiv

Slovenska pevka je povedala, da je delno hrvaškega porekla, zato na glasbeno kariero pri sosedih ne gleda kot na uspeh v tujini.

Alyino lepoto in seksapilnost opažajo tudi zunaj slovenskih meja. foto: Osebni arhiv

Pevka Alya (37) polovico leta preživi v rodni Sloveniji, v Savinjski dolini, kjer je tudi preživela karanteno s svojimi starši, drugo polovico pa preživi na Hrvaškem, v Dalmaciji, kjer si je pred leti postavila hišo. Zadnja leta poje tudi v hrvaščini, pri sosedih je zelo priljubljena, med drugim je lani nastopila na največjem glasbenem festivalu CMC festivalu v Vodicah. Sodelovala je tudi z uspešnima in znanima hrvaškima glasbenikoma Nino Belanom in Massimom Savićem. Hrvaško občinstvo je nad njeno energičnostjo in modnim okusom navdušeno, primerjajo jo s pevkama Jeleno Rozgo in Nino Badrić, sicer pa je Alyo britanski časopis FHM uvrstil med 100 najbolj seksi žensk na svetu. Za hrvaški magazin je Alya povedala, da na svojo kariero na hrvaški glasbeni sceni ne gleda kot na kariero v tujini. »Hrvaško občinstvo mi zelo veliko pomeni, saj sem delno Hrvatica,« je povedala in dodala, da na Hrvaškem živi na Dugem otoku, kjer se z domačini odlično razume in kjer je tudi najbolj kreativna.

USTVARJA NOVE PESMI

Alya se je med karanteno posvetila predvsem samorefleksiji in ustvarjanju novih pesmi, razkrila pa je, da je dobila že kar nekaj ženitnih ponudb, odkar se je znašla na lestvici 100 najbolj seksi žensk na svetu – nazadnje iz Egipta.

prejšnji članek
Po stopinjah Frenka Nove tudi sin in vnuk
Svet slavnih
Po stopinjah Frenka Nove tudi sin in vnuk
naslednji članek
Priznanje Davida Urankarja
Svet slavnih
Priznanje Davida Urankarja