ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Priljubljeni glasbenik kljub premoru v karieri ne počiva
| K.M.

Priljubljeni glasbenik kljub premoru v karieri ne počiva

Davor Radolfi, M24/Marko Vavpotič

Pred dnevi je izdal novo pesem in navdušil oboževalce.

Priljubljeni hrvaški glasbenik Davor Radolfi, ki trenutno dopustuje v Istri, je kljub blokadi glasbene scene in številnim odpovedim nastopov in koncertov aktiven na svojem področju. Pred dnevi je tako izdal čisto novo pesem in videospot  Prođi kraj mene, s katero je že navdušil svoje oboževalce. Pesem poslušalce namreč popelje v sproščeno mediteransko atmosfero, tekst, glasbo in aranžman pa je pripravil kar Davor Radolfi sam. "Osebno mi je to eno izmed boljših besedil, ki sem jih spisal v zadnjem obdobju. Po vseh nesrečah, ki so doletele Zagreb, sam odšel v Dalmacijo, na otok Kaprije do prijatelja ribiča, kjer sem v miru borovcev in zvoku morja dokončal glasbo za pesem Prođi kraj mene, kmalu zatem pa sem po vrnitvi v Zagreb pesem, ki bo zagotovo všeč ženskam, tudi dokončal."

Foto: Arhiv - Davor Radolfi

Pri pesmi pa je svoje moči spet združil s hčerjo, glasbenico Leo Radolfi, s katero sta v času karantene in izolacije tudi posnela prvo skupno pesem Novi čovjek sam sutra. Lea tokrat ni pela, ampak je prevzela taktirko snemanja videospota. "Skupaj vse večkrat sodelujeva na različnih projektih, nekako sva se našla v profesionalnem življenju, kljub temu, da ima lastno kariero."

Radolfi sicer trenutno že kar tradicionalno dopustuje v Istri, kjer je poleg skoka v morje obiskal tudi tradicionalna istrska mesta, kot so Hum, Grožnjaj, Motovun, obiskal pa je tudi svoje prijatelje, istrske vinarje in njihove 'konobe'. 

"Buzet mi že od nekdaj predstavlja središče, od tu mi je vse blizu," pojasni Radolfi in doda, da komaj čaka, da ta nesrečni virus zapusti naša življenja in da se lahko kar se da hitro vrne  k svoji glasbeni turneji Adriatica Latina Tour po Hrvaški in Sloveniji.