Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

SoulGreg Artist osupnil z izvedbo pesmi The Prayer

3. 8. 2020; 09.00
Avtor: PR
SoulGreg Artist

SoulGreg Artist foto: MediaVibre

SoulGreg Artist osupnil z vokalno perfekcijo, ki jo je posvetil Andreu Bocelliju in njegovi ženi Veronici.

SoulGreg Artist, ki je na svoji Facebook strani v zadnjih petih mesecih dosegel že več kot neverjetnih 2 milijona ogledov njegovih glasbenih videov, je ponovno osupnil z glasbeno poslastico, tokrat z vokalno perfekcijo pesmi The Prayer, svetovne uspešnice, ki jo pojeta Céline Dion in tenorist Andrea Bocelli.

Pesem je vokalno izredno zahtevna, naš glasbenik, ki je za priredbo skladbe mojstrsko pripravil tudi celoten aranžma, pa jo je skupaj z njegovo ženo Nino in vokalistoma iz njegove spremljevalne skupine BigLights Band prečudovito in harmonično odpel v vsem njenem razponu in veličini.

SoulGreg Artist je pesem delil na svoji Facebook strani, kjer je požela izreden odziv in široko navdušenje, ob tem pa je zapisal: »Danes z vami delim mojo priredbo veličastne pesmi – The Prayer – od Celine Dion in Andrea Bocellija, ki sem jo zapel skupaj z mojo Nino ter vokalistoma iz moje spremljevalne skupine BigLights Band. Našo izvedbo te čarobne pesmi posvečam predragemu Andreu Bocelliju njegovi ženi Veronici, ki sta meni in Nini v najinih najtežjih trenutkih borbe s smrtonosno boleznijo najinega Viljema Julijana, podala presunljivo podporo skozi ljubeče in ganljivo pismo, katerega vsebina bo za vedno v najinih srcih. Draga Andrea Bocelli in Veronica, neskončna vama hvala! In hvala moji Nini ter Dejanu Žafranu in Tini Zidanšek za njihove angelske glasove ter akademski pianistki mag. Mojci Eferl za njeno spremljavo.«

prejšnji članek
Horoskop: kaj blokira vaše korake naprej?
Horoskop
Horoskop: kaj blokira vaše korake naprej?
naslednji članek
Drago Jančar prejel prestižno nagrado za evropsko književnost
Svet slavnih
Drago Jančar prejel prestižno nagrado za evropsko književnost