mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc: 'Nosim masko! In ne, zato nisem ovčka!'

19. 8. 2020; 11.00
Avtor: V.M.
natasa gorenc 1

natasa gorenc foto: Revija Zvezde Lady

Osebna trenerka se je tokrat dotaknila teme o maskah in v negativizem odeto komentiranje situacije, v kateri se je znašel svet.

Nataša Gorenc je ženska, ki razmišlja s svojo glavo in ima na svet ter življenje prodoren pogled. To je tudi razlog, da se ne dojema kot vodljivo osebo, 'ovčko', kot se v teh časih rado poimenuje osebe, ki upoštevajo pravila za zajezitev novega koronavirusa.

»Nosim masko! In NE, zato nisem ovčka. V zaprtih prostorih si jo pač potegnem čez obraz in to je to,« je pojasnila na družbenem omrežju ter nadaljevala, da se ji sicer zdi nošenje nesmiselno, a pravila upošteva iz spoštovanja do soljudi.

»Zavedam se, da živim v skupnosti in da bi to nekomu v istem prostoru predstavljalo stres. Se pravi, gre se tudi za spoštovanje do sočloveka ... tudi če kdaj nismo na isti strani,« razlaga in dodaja, da negativno komentiranje na vsakem koraku povzroča zmedo, slabo vpliva na psiho in predstavlja zgolj izgubo časa. Namesto tega vsem svetuje, da se intenzivno posvetimo strmenju k zdravemu življenjskemu slogu, slednje je namreč še kako pomembno v bitki z virusi, saj predstavlja ključen korak pri krepitvi imunskega sistema.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Šverc komerc: Alma zlomila srce priljubljenemu igralcu
Svet slavnih
Šverc komerc: Alma zlomila srce priljubljenemu igralcu
naslednji članek
Sanjskega moškega zaradi pretiravanja zavrnili na avdiciji
Svet slavnih
Sanjskega moškega zaradi pretiravanja zavrnili na avdiciji