Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šverc komerc: Alma zlomila srce priljubljenemu igralcu

19. 8. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
alma na granici

Alma, Šverc komerc foto: Promocijski material

Igralka, ki v seriji Šverc komerc, upodablja policistko Almo, je pred leti zlomila srce hrvaškemu igralcu, ki je navduševal v serijah Larina izbira, Kar bo, pa bo in v oddaji Supertalent Hrvaške. Govorilo se je celo o poroki ...

Srbska igralka Tijana Pečenčić, ki navdušuje v vlogi Almi, je na snemanju serije Kar bo, pa bo spoznala priljubljenega hrvaškega igralca Janka Popovića Volarića. Igralca ste slovenski gledalci spoznali tudi v seriji Larina izbira in Čista ljubezen, prepoznaven pa je tudi po voditeljski vlogi v hrvaški različici oddaje Zvezde plešejo in kot član žirije v šovu Supertalent Hrvaške. 

Igralca sta razmerje začela že med snemanjem serije, številni pa so verjeli, da je Janko po nekaj propadlih vezah končno našel ljubezen. Tijana je v eni izmed izjav celo povedala, da je prepričana, da je končno našla moškega, s katerim je ne bo ločila niti oddaljenost. A je bila ravno ta po približno dveh letih razmerja usodna. Tijana je dobivala vse več priložnosti v domači Srbiji, Janko pa številne vloge na Hrvaškem. Zato se je Tijana odločila, da zvezo prekine, s čimer pa naj bi priljubljenemu igralcu zlomila srce in se za nekaj časa umaknila iz javnosti. "Za to ni pomoči, samo čas lahko pomaga," je na vprašanje, kako se spopada z zlomljenim srcem, leta 2017 izjavil igralec. 

ž

Janko je svoje srce kar hitro pokrpal in srečo našel v objemu novinarke Matee Dominiković, a je tudi z njo prekinil po nekaj mesecih. Zdaj pa je že nekaj mesecev srečen v objemu Petre Švađumović, ki se ukvarja s fitnesom. Janko ima sicer že odraslega sina Davida, ki ga je dobil pri osmnajstih letih, za njim pa je tudi propadel zakon s hrvaško igralko Jeleno Veljačom. Tijana pa je našla srečo v objemu hrvaškega režiserija Nevija Marasovića. 

prejšnji članek
Tako skrbite za flamingovec, da bo bujno cvetel
Moda&Lepota
Tako skrbite za flamingovec, da bo bujno cvetel
naslednji članek
Nataša Gorenc: 'Nosim masko! In ne, zato nisem ovčka!'
Svet slavnih
Nataša Gorenc: 'Nosim masko! In ne, zato nisem ovčka!'