Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Viseli 70 metrov nad prestolnico in izvedli koncert v živo

21. 8. 2020; 12.30
Avtor: K.M.
imset, koncert, jaka-peterka, izziv, tr3

Hitradio Antena foto: m24.si

Ekipa Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena je svojemu novemu sodelavcu Jaki Peterki pripravila dih jemajoč izziv. Jean Frbežar, Jerica Zupan in Matic Herceg so mu zdali nalogo, da če hoče priti v ekipo, more s svojo skupino Imset odigrati koncert 70 metrov nad ljubljanskim Trgom Republike.

Jaka in ostali člani skupine so se pogumno podali na vrh stolpnice in se ob pomoči kamniških gorskih reševalcev spustili v globino in izpeljali dogodek, kot ga Ljubljana še ni videla.

"S tem nastopom smo se za nekaj časa napolnili z adrenalinom - direkt v žilo," se je po spustu na teraso stolpnice TR3 slikovito izrazil pevec in novi glas Hitradia Antena in nadaljeval: "Najtežje je bilo splezati čez rob strehe, sploh Žigu in Jaki, ki sta morala čez spraviti tudi svoja inštrumenta. Ko pa smo začeli igrati prvo pesem, so nas prevzeli super občutki: 'Noro, imamo koncert 70 metrov nad Ljubljano!' Vsaj jaz sem se hitro sprostil in se prepustil užitku."

"Izkušnja je bila res enkratna, saj priložnosti za tak nastop najbrž ne bomo več imeli, super pa je bilo videti tudi, da se je pod stolpnico nabralo nekaj navijačev, katerih vzpodbujanje se je slišalo do vrha stolpnice. Midva sicer po prvih dveh pesmih nisva več čutila nog, a občutek je bil vseeno odličen. Višina naju ni motila, je pa nenavadno, ko igraš navezan na vrvi, brez oprijema s tlemi," sta dodala basist Jaka Ažman in kitarist Žiga Janežič, medtem, ko sta bila višinskim izivom manj naklonjena klaviaturist Dejan Macura in bobnar Blaž Horvat zadovoljna, da sta lahko kolege spremljala s terase.

Jaka, ki je tako postal novi popoldanski voditelj, se že veseli radijskih izzivov. "Zdaj sem krščen in lahko hodim v službo," je v smehu dodal simpatični voditelj.

prejšnji članek
Domače maske za pomlajeno in sijočo polt
Moda&Lepota
Domače maske za pomlajeno in sijočo polt
naslednji članek
Alenko Husić zasuli z navdušenimi pohvalami
Svet slavnih
Alenko Husić zasuli z navdušenimi pohvalami