stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski voditelj sam v karanteni

28. 8. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
anja-ramšak, robert-roškar

Anja in Robert. foto: Radio 1

Voditelj na Radiu 1, Robert Roškar je do ponedeljka še preventivno v karanteni, saj se je 14 dni nazaj vrnil iz Španije. Kljub temu, da je v varnem zavetju svojega doma, pa mu ni dolgčas, saj vsak dan od 13-ih do 16-ih dela od doma in zabava poslušalce.

Malo manj pa se zabava sam. Anja Ramšak ga je še pred karanteno razveselila z obiskom in mu prinesla paket presenečenja, da mu ne bo dolgčas. V njem so bile tudi orglice, zato mu je ekipa Denis Avdić Showa naložila glasbeni izziv. Ob posnetku Luke Dončića, ki poje Sivo pot, je moral z orglicami zaigrati melodijo te zimzelene pesmi. Nasvet kako uporabljati to glasbilo mu je dal tudi Vlado Kreslin. Izziv je uspešno opravil in od Anje prejel košaro dobrot, med drugim tudi lovorjev list, kilo sladkorja, vampe v konzervi in inčune.

»Dva dneva že paše biti v karanteni, zdaj pa več ne ne, delam ekstra kratke sprehode po stanovanju, fino bi se bilo malo sprehoditi. Kot, da se ne morem zares raztegniti. Ugotovil sem, da smo ljudje razvajeni, imamo vse na dosegu roke. Samo obuješ natikače in greš peš do trgovine. Neverjetno srečni smo lahko. Anja mi je sicer prinesla eno jabolko, ampak kaj boš z enim jabolkom. Saj ne trpim, samo nimam se s kom družiti. No imam Wilsona, s katerim debatirava, on je bolj zadržane sorte, me posluša, to mi pa tudi paše. Vesel sem, da sem se naučil igrati orglice. Ljudje so mi pošiljali recepte kako naj naredim kruh, ampak jaz kruha ne znam narediti, nimam niti kuhinjske tehtnice. Če ne bi danes z dvigalom dobil hrane, pa bi začel mesiti testo,« je v smehu dejal Robert.

Roškarju so hrano v 7. nadstropje dostavili kar z dvigalom. foto: Darja Štravs Tisu

Roškarju so hrano v 7. nadstropje dostavili kar z dvigalom. foto: Darja Štravs Tisu

Včeraj pa ga je pričakala posebna pošiljka. Z dvigalom so mu pripeljali slastne dobrote, ki se jih je Robert zelo razveselil in užival v pojedini.

prejšnji članek
Challe Salle: 'Kljub padcem je treba verjeti vase'
Svet slavnih
Challe Salle: 'Kljub padcem je treba verjeti vase'
naslednji članek
Harry in Meghan tudi uradno naredila nov korak
Svet slavnih
Harry in Meghan tudi uradno naredila nov korak
#obraziavenija
obraziavenija