Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica Jasmina zaradi kilogramov na plažo s povešenim nosom

30. 8. 2020; 11.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
jasmina kandorfer

/ foto: tv 3

Jasmina Kandorfer je upala, da bo lahko po porodu skočila v stare kopalke, a se je iluzija hitro razblinila. Kljub temu je hitro našla rešitev in uživala v poletnih dneh.

Televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, je, čeprav je aprila postala mamica, izgubila že večino poporodnih kilogramov. »No, jih imam še kar nekaj za izgubiti. A ker sem zelo nepotrpežljiva, se je moja iluzija, da bom letos na plaži že v starih kopalkah, kar hitro razblinila in sem zato imela kar malo povešen nos. Pa sem šla po večje kopalke in je šlo. Sicer pa se čim bolj izogibam sladkorju, pazim, da uživam ekološko hrano, za mleko pijem veliko hmelja in sporiša ter nasploh uživam adaptogene rastline, dodajam maščobne kisline omega-3 iz mikroalg, probiotike, nujno B-kompleks z vitaminom C in še kaj se najde. Veliko sem tudi gola, nabiram D-vitamin do septembra, ko je sonce še pod pravim kotom. Opazim pa na plaži veliko mamic, ki se sploh ne slečejo v kopalke, ker jih je sram nabranih kilogramov, kar je pa res škoda,« pravi Jasmina, ki ima večji izziv s tem, da ne spi.

»Naša Gaja zdaj že spi tudi po sedem ur v kosu, a kaj ko se jaz še vedno zbujam na dve uri. Čez dan pa posnamem tudi kakšno oddajo in preberem gradivo za novo sezono, ki jo že snemamo, saj se bojim ponovne karantene in prepovedi snemanja.«

prejšnji članek
Miha Perat: 'Okreval naj bi v mesecu in pol'
Svet slavnih
Miha Perat: 'Okreval naj bi v mesecu in pol'
naslednji članek
Pika Božič še vedno hudo seksi
Svet slavnih
Pika Božič še vedno hudo seksi