ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Perat: 'Okreval naj bi v mesecu in pol'

30. 8. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Miha Perat

Miha Perat foto: Mediaspeed

Vsem dobro znani plesalec Miha Perat, ki je navduševal v šovu Zvezde plešejo, je pred nekaj tedni le prišel na vrsto, da odpravi poškodbo kolena, s katero je dolgo odlašal. Vedno nasmejani Primorec je zadnjih štirinajst dni naokoli hodil z berglami, zdaj pa se posveča rehabilitaciji po operaciji desnega kolena.

»Uspešen operativni poseg, ki mu strokovno pravijo artroskopija, sem imel na medialnem meniskusu, sanirali so mi poškodovano pogačico in sčistili vnete in poškodovane dele hrustanca. Poškodbo kolena sem imel že precej časa, a si zaradi narave dela nekako nisem mogel vzeti časa za zdravljenje,« je priznal znani plesni učitelj in koreograf, ki pleše že več kot trideset let.

Miha Perat foto: Revija Zvezde Lady

»Za mano je že veliko plesnih kilometrov in poškodbe so v vsakem profesionalnem športu del športnikovega življenja. Najprej sem štirinajst dni pri hoji uporabljal bergle, zdaj pa se s svojim fizioterapevtom, kinezioterapevtom in osebnim fitnes trenerjem posvečam rehabilitaciji. Okreval naj bi v mesecu in pol,« še pove Miha, ki je letos z ženo Danijelo in otrokoma, sinom Etienom in hčerko Sofio, dopustoval na otoku Pag.

prejšnji članek
Čarobna maska iz peteršilja
Moda&Lepota
Čarobna maska iz peteršilja
naslednji članek
Voditeljica Jasmina zaradi kilogramov na plažo s povešenim nosom
Svet slavnih
Voditeljica Jasmina zaradi kilogramov na plažo s povešenim nosom