Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Krešovo' nosečo ženo vrgli iz taksija

29. 8. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Nosečo hrvaško igralko in ženo Momčila Otaševića, ki v seriji Šver komerc navdušuje v vlogi Kreša, so vrgli iz taksija. Razlog? Želela je, da voznik nosi zaščitno masko ...

Hrvaška igralka Jelena Perčin, ki z možem, črnogorskim igralcem Momčilom Otaševićem pričakuje drugega skupnega otroka, par se bo čez dobra dva meseca razveselil rojstva sina, imata pa že hči Mašo, sicer pa ima Jelena še 11-letno hči Loto, je na Facebooku razkrila, da jo je taksist iziroma voznik Uberja, ki na Hrvaškem deluje, vrgel iz taksija, ker je od njega želela, da spoštuje zdravstvene predpise. 

"Dan, ko te voznik Uberja vrže iz avta, ker ga prosiš, da nosi zaščitno masko. Ne more se nam pomagati," je zapisala na Facebooku.

Prijatelji na družbenem omrežju so ji svetovali, da naj voznika takoj prijavi Uberju, saj bi morali po predpisih imeti tako vozniki kot potniku pravilno nameščeno zaščitno masko. Jelena je na to odgovorila, da ga ne more prijaviti, ker je izbrisal vožnjo in zdaj nima nobenega podatka o tem, kdo jo je vozil. "Od šoka se nisem znašla, pa še v sedmem mesecu nosečnosti sem," je dodala. 

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Barbara postala mamica
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Barbara postala mamica
naslednji članek
Takole je poleti uživala Renata
Svet slavnih
Takole je poleti uživala Renata