cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kobilica razkril, zakaj je pri 50-ih tako mladosten

2. 9. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
Alen Kobilica - foto Aljosa Rebolj 1

Alen Kobilica foto: Aljosa Rebolj

Lahko verjamete, da je Alen Kobilica pred dnevi dopolnil pol stoletja? V zahvali za voščila je obelodanil, kaj vpliva na to, da ne kaže znakov staranja …

Paraolimpijec in uspešen podjetnik Alen Kobilica je konec avgusta obeležil 50. obletnico rojstva. Prijatelji in spletni sledilci so ga ob tem kakopak zasuli s čestitkami in lepimi željami, na kar se je novopečeni 50-letnik odzval s spoštljivo zahvalo in zapisom, ki razkriva njegov recept za radiranje znakov staranja. Kot pravi, je zelo veliko odvisno od našega pogleda na življenje in strasti, s katero je modro stopati po življenjski poti.

Alen Kobilica foto: Tibor Golob

»V življenju sem srečal mnogo 25-letnih starčkov im mnogo 70-letnih mladostnikov. Staramo se vsi, ostarijo pa le tisti, ki nehajo verjeti in sanjati divje sanje in ko izgine tisti žar v očeh, taki, ki si ne upajo več biti otroško navihani, igrivi, samosvoji, duhoviti .., ostariš takrat, ko rečeš: 'Tega ne morem storiti, saj se to za moja leta ne spodobi …' Zato drage/i moji, zaživite kot, da je vsak dan zadnji. Smejte se, ljubite se in predvsem ne jemljite življenja preveč resno,« svetuje Kobilica ter za konec poudarja, da nam bo na koncu poti žal za vse tisto, česar nismo naredili in ne za vse tisto, kar smo naredili, pa četudi se ni izšlo po naših načrtih.

Maneken ter paraolimpijec Alen Kobilica

Maneken ter paraolimpijec Alen Kobilica foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
MasterChef: Gašper spet ostal brez službe
Svet slavnih
MasterChef: Gašper spet ostal brez službe
naslednji članek
MEHIKA V MALEM SREDI LJUBLJANE
Zdravje
MEHIKA V MALEM SREDI LJUBLJANE