Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mjavkica Maša postala gospa Frece

9. 9. 2020; 06.00
Avtor: V.M.
maša uranjek frece

Maša in Vilko foto: Osebni arhiv

Pevka in voditeljica Maša Uranjek je minulo soboto skočila v zakonski jarem. Kako to, da se odslej piše tako kot njena glasbena kolegica Ani Frece?

V soboto se je za Mašo in njenega srčnega izbranca Vilka odvil popoln poročni dan, ki je bil pravljičen zlasti po zaslugi njunih najdražjih. Ko se Maša danes sprehodi po spominih na čarobni dan, ne skriva sreče in hvaležnosti, ker ima ob sebi ljudi, ki so jima namenili obilje presenečenj in se potrudili, da sta od osuplosti večkrat obnemela.

"V soboto sva doživela popoln dan! Hvala vsakemu posebej - prijateljem, družini, pričama Jasmina Šmarčan in Jure Poteko ter vsem, ki ste to noč poskrbeli za dobro počutje naju in vseh svatov... hvala, da ste bili del najine poročne pravljice. Neznansko sva uživala v vsakem trenutku," je na družbenem omrežju med drugim v zahvali zapisala simpatična pevka in s spletnimi prijatelji podelila nekaj čudovitih poročnih utrinkov.

Maša se tako od sobote dalje piše Frece, večno zvestobo je namreč obljubila Vilku Frecetu, bratrancu njene prijateljice in glasbene kolegice Ani Frece.

Morda vas zanima še:

Kaj vam zvezde napovedujejo za danes?

prejšnji članek
Talentka Dunja obudila spomin na Kralja Matjaža
Svet slavnih
Talentka Dunja obudila spomin na Kralja Matjaža
naslednji članek
Meghan in Harry vrnila 2,6 milijona evrov, Charles ne da denarja
Svet slavnih
Meghan in Harry vrnila 2,6 milijona evrov, Charles ne da denarja