900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

OSTAL JE SAM: Kje se skriva Denis Avdić?

10. 9. 2020; 12.00
Avtor: PR
denis avdić show

Skriva se le še Denis. foto: Radio 1

Največja igra skrivalnic v Sloveniji se bliža vrhuncu. Vsem se postavlja samo eno vprašanje: Kje se skriva voditelj Radia 1, Denis Avdić?!

Spomnimo, 4 prijatelji najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji Denis Avdić Showa, Anja Ramšak, Jana Morelj, Miha Deželak in Denis Avdić, so se v ponedeljek 7.9. začeli skrivati. Že v torek je voditelj Robert Roškar odkril Anjo in Jano, vendar akcija s tem še ni bila končana. Denis in Miha sta tik pred njegovim prihodom pobegnila in se skrila na novo lokacijo.

Največja akcija skrivalnic v Sloveniji pa je poskrbela še za eno presenečenje! Deželak se je včeraj pojavil na zaključni prireditvi Fatalni moški Slovenije, kjer sta ga pričakali Anja in Jana ter ga tako izločili iz igre. Zdaj se skriva samo še Denis Avdić! Cela Slovenija se sprašuje kje je in ga išče. Pa vendar, krog se oža in vsi sodelavci so že v nestrpnem pričakovanju kdaj ga bodo našli, saj si najbolj želijo, da bodo 4 prijatelji spet združeni v domačem studiu. Kako se bo zgodba razpletla bo jasno na Radiu 1 ter na njihovem Facebooku in Instagram profilu, kjer boste z informacijami vedno na tekočem.

prejšnji članek
Preprečevanje samomora je družbena naloga
Zdravje
Preprečevanje samomora je družbena naloga
naslednji članek
Tilen Artač stopa v velike čevlje
Svet slavnih
Tilen Artač stopa v velike čevlje