900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Ambrožič Urbas z nasveti za ličenje

19. 9. 2020; 05.00
Avtor: PR
2_Collistar x Nika-Ambrožič-Urbas_ličila

foto: Promocijski material

Priljubljena sodnica v šovu Zvezde plešejo je vedno do potankosti urejena. Ravno zato si želimo slediti njenim lepotnim nasvetom.

Priljubljena televizijska osebnost, ustvarjalka in modna ikona, ki je pred kratkim postala obraz kozmetične znamke Collistar, je tokrat podelila nekaj nasvetov za sveže ličenje. Nika velja za eno izmed najbolje oblečenih dam v Sloveniji, ki prisega na damski slog s pravimi modnimi dodatki ter izbrana ličila, a pravi, da se vse začne pri negi obraza in telesa. Kot dolgoletna ljubiteljica znamke Nika že vrsto let uporablja Collistar ličila, ki jo poleg kakovosti navdušujejo tudi z nadvse glamuroznim videzom.

Nikinih 5 lepotnih nasvetov za popoln videz ob slovesu poletja 

Collistar foto: Promocijski material


1. Poskrbite za ustrezno zaščito obraza pred soncem. Nika prisega na zaščitno kremo za obraz Active Protection Sun z zaščitnim faktorjem 50, ki kožo neguje, varuje in je odlična podlaga za nadaljnjo ličenje.
2. Nanesite lahkotno podlago. Nika predlaga, da izberete njeno najljubšo BB kremo Idro Attiva Magica BB Detox, ki bo poskrbela za svež in celovit videz vaše polti.
3. Izberite multifunkcijska ličila. Odlična izbira je Silk Effect Maxi Blusher, ki ga lahko uporabljamo tako kot bronzer za zagorel videz ali za čudovito poudarjene ličnice. Nikin trik za nanašanje - uporabite velik čopič ter majhno količino nanesite vse od ličnic do senc v obliki črke “C”.
4. Igrajte se z barvami. Poleti smo lahko bolj drzni, zakaj ne bi bili tudi ob izteku poletja? Zato za čudovito poudarjene oči izberite živahna, a elegantna senčila, kot so svinčniki za senčenje “For Your Eyes Only”. Nika obožuje drzne odtenke, zato najraje poseže po odtenkih Navy #9 in Celeste #8, ki krasno poudarita njene zelene oči.

Collistar senčilo v stiku foto: Promocijski material


5. Brez vodoodpornih ličil ne gre.  Za zapeljiv pogled bo poskrbela maskara Volume Unico, ki bo z negovalnim serumom poskrbela za goste in zdrave trepalnice.
Za piko na i pa ustnice poudarite z enim od glosov iz kolekcije Collistar Twist Ultra Shiny, ki ponuja številne čudovite odtenke za polne in negovane ustnice. Videti boste naravnost fantastično!

prejšnji članek
Zoran Predin, mož številnih talentov
Svet slavnih
Zoran Predin, mož številnih talentov
naslednji članek
Ko odpovedo mišice
Zdravje
Ko odpovedo mišice