Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

iztok cop luka spik m24 Ekipa24.si

Neee! Je to res on? Nekdanji slovenski šampion je...

Slovenija dobila dve novi misici
| V.M.

Slovenija dobila dve novi misici

Izbor za Miss Earth Slovenije 2020, pr

Minuli konec tedna se je odvil modni izbor za World Top Model Slovenija in lepotni izbor za Miss EARTH Slovenija 2020. Kdo sta lepi dekleti, ki sta osvojili naziv?

Miss EARTH Slovenije 2020
Lepotni izbor za Miss EARTH Slovenije 2020 se je letošnje leto odvil drugače, kot v preteklih letih. Zaradi priporočenih ukrepov za zajezitev novega koronavirusa je namreč celoten finalni večer potekal virtualno, torej le pred kamerami in brez občinstva.

Foto: pr - Izbor za Miss Earth Slovenije 2020

Kot so v sporočilu za javnost zapisali organizatorji, je Miss Earth Slovenije 2020 postala Adrijana Ojsteršek iz Laškega, njena prva spremljevalka kot Miss Earth – Air Slovenije 2020 je Kristina Miler iz Celja, druga spremljevalka kot Miss Earth – Water Slovenije 2020 je postala Karin Volt iz Novega mesta in tretja spremljevalka kot Miss Earth – Fire Slovenije 2020 je Emma Peralta z Ptuja. V najboljših 6 finalistk sta se uvrstili tudi Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca in Maša Gržinič iz Kopra.
Program je uspešno povezovala Jerneja P. Zhembroskky. Glasbena gostja prireditve je bila Danijela Burjan - Buryana, ki se je vsi še dobro spomnimo kot Mis Earth Slovenije 2018, ki si je po predaji krone posvetila glasbeni karieri.

Foto: World Top Model Slovenia - Toja Skok

World Top Model Slovenia je največja platforma za nove modele, ki ima v svetu že ve kot 30-letno tradicijo, v Sloveniji pa poteka že četrto leto zapored. Modni projekt se je minulo soboto odvil pred Sofijinim dvorcem v Rimskih termah, kjer se je v najožji krog uvrstilo deset finalistk. Po prijetnem glasbeno plesnem večeru je častitljivi naziv zmagovalke osvojila Mozirjanka Toja Skok, ki se bo decembra v Monte Carlu potegovala za 200.000 eur vredno nagrado ki jo podarja ena izmed največjih modnih agencij Major Model Management. Spremljevalki, z istim številom točk sta postali Katalina Simonič in Ksenija Kržan.
»Neverjetno sem hvaležna že za samo priložnost sodelovanja na tako prestižne modnem tekmovanju, kot je World Top Model Slovenia. Dalo mi je ogromno novih izkušenj in spoznala sem ogromno čudovitih ljudi. Zmaga potrjuje, da sem se na snemanjih res trudila in je poplačala svoje delo. Zelo sem vesela, da sem bila del tako krasnega projekta in da so se mi odprla tako velika vrata. Hvala celi ekipi in še posebej lastnici licence World Top Model Slovenia, Kaly Kolonič,« je svoje vtise strnila 19-letna zmagovalka.

Foto: GREGOR PODVINSKI - Toja Skok

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?