nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja slovenska mis razkrila ime novorojenčice

28. 9. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
44317375_1129628823856070_4027256224090088132_n

Finalistka Femme Fatale, Ajda Sitar, v kreaciji Mira Mišljena foto: Instagram

Ajda Sitar je mamica postala pred tremi meseci, a je vse do preteklega vikenda skrivala hčerino ime. Zdaj ga je razkrila in povedala svoje razloge za odločitev.

Nekdanja slovenska mis Ajda Sitar, ki je naziv miss športa osvojila leta 2009, je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih končno delila ime svoje prvorojenke.

"Ime, ki sva ga izbrala za najino hčerko, je pravzaprav "našel" Jan, končna odločitev je padla na 10 urni vožnji v Nemčijo (kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi - kako poimenovati otroka). Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj karakter - bolj je najina Rubi. Simbolno sem tako ob rojstvu dobila prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamantki, naredili so ga v Zlatarni Strle, kjer so izdelali tudi najina poročna prstana. Plan je, da ga nekoč predam naprej njej ob kakšnem posebnem dogodku," je na Instagramu zapisala Ajda in ob tem delila še fotografijo omenjenega prstana in prvo zelo razkrivajočo fotografijo svoje prvorojenke. 

"Najprej sem mislila, da bom ime zadržala zase, zdelo se mi je to nekaj takega, da moram čuvati. Na koncu sem ugotovila, da v komunikaciji tukaj na Instagramu neprestano uporabljam njeno ime in gre na koncu veliko zgodb v nič in jih ne morem uporabiti. Zato sva se z Janom odločila, da je lažje, da veste, da ji je ime Rubi," je še dodala. 

prejšnji članek
Lučka iz MasterChefa zaslovela s tortami
Svet slavnih
Lučka iz MasterChefa zaslovela s tortami
naslednji članek
Jankovićeva najmlajša praznovala 8. rojstni dan
Svet slavnih
Jankovićeva najmlajša praznovala 8. rojstni dan