Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Božo (Šverc komerc): Pevka mu je javno izpovedala ljubezen

5. 10. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Fabijan Pavao Medvešek. šverc komerc

Fabijan Pavao Medvešek v vlogi duhovnika Boža foto: Šverc komerc

Kaj bo na to rekla njegova dolgoletna izbranka?

Hrvaški igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki v vlogi duhovnika Boža navdušuje v seriji Šverc komerc, trenutno sodeluje tudi v hrvaški različici glasbene oddaje Znan obraz ima svoj glas (Tvoje lice zvuči poznato). V včerajšnji oddaji je moral na odru poustvariti duet Eda Sheerana in Andree Bocellija, Perfect Symphony. Ta mu je več kot odlično uspel, zaradi njega pa si je celo prislužil izpoved ljubezni. To mu je izpovedala sodnica v šovu, hrvaška pevka in manekenka Nives Celzijus, saj jo je igralec s svojim nastopom več kot očaral. Kaj pa bo na to porekla njegova dolgoletna izbranka Karla?


27-letni igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki v seriji Šverc komerc upodablja duhovnika Boža, že vse od srednje šole ljubi lepo Karlo. 

Več o tem lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.  

"In oseba, ki te že cel večer gleda z velikimi in zaljubljenimi očmi," je komentar Nives Celzijus napovedala voditeljica Maja Šuput. Nives pa je Fabijana nato vprašala, če mu je kdo danes že rekel, da ga ljubi in ga s tem spravila v nekoliko nelagoden položaj. Ko je rekel, da so mu to že rekli, pa je vseeno nadaljevala: "Če ti tega še nihče ni rekel, jaz te ljubim. Ti si magičen, ti si neverjeten. Ko si zapel Edov del, sem se naježila, ko je bil na vrsti Bocellijev del, mi je srce ponorelo."

prejšnji članek
POP TV-jevi voditeljici očitali, da skriva trebušček
Svet slavnih
POP TV-jevi voditeljici očitali, da skriva trebušček
naslednji članek
40-letna Ana Klašnja zapeljuje v kopalkah
Svet slavnih
40-letna Ana Klašnja zapeljuje v kopalkah