gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin zvezdnikov mehiških telenovel utrpel hudo nesrečo

12. 10. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
William Levy, elizabeth gutierrez

William Levy, Elizabeth Gutierrez foto: Profimedia

Igralca William Levy in Elizabeth Gutiérrez že dobrih 14 dni molita za zdravje svojega sina in njegovih prijateljev, ki so doživeli hudo nesrečo in kar nekaj poškodb.

Igralca, ki sta zaslovela v svetu mehiških telenovel, kasneje pa sta se iz sveta blišča nekoliko umaknila, William Levy in Elizabeth Gutiérrez, sta se pred dnevi, dobrih 14 dni po hudi sinovi nesreči, oglasila na družbenih omrežjih, kjer sta objavila vsak svojo fotografijo s sinom in čustven zapis. Zdravstvenega stanja 14-letnega sina Christopherja in njegovih prijateljev nista komentirala, je pa iz zapisa moč razbrati, da poškodbe niso najlažje. 

"Naj Bog pozdravi Christopherja in ostale fante, popolnoma in hitro. Christopher je otrok vere, vemo, da je bil Bog z njim in ostalimi otroki in imamo več kot le besede hvaležnosti za boga, ki nas nikoli ne razočara," sta med drugim zapisala igralca in izrazila upanje, da se bo sin pozdravil in opomogel v tej meri, da bo lahko nadaljeval s svojo kariero v bejzbolu in bil uspešen na drugih področjih življenja.

O nesreči je znano le to, da naj bi šlo za 'spektakularno' nesrečo z golf avtomobilom, pod katerim je fant ostal ujet, in da so Christopherja v bolnico odpeljali s helikopterjem. Njegova prijatelja pa sta med nesrečo padla iz vozila.

prejšnji članek
Horoskop: Prijateljstva vam bodo v breme
Horoskop
Horoskop: Prijateljstva vam bodo v breme
naslednji članek
Jude Law prvič opažen s šestim otrokom
Svet slavnih
Jude Law prvič opažen s šestim otrokom