svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik: O otrocih sploh ni bilo govora

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

Ste od NIJZ prejeli rezultat testiranja na ...

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

Arnold Schwarzenegger Odkrito.si

Terminator ima dve novi zaklopki

Boštjan Romih Njena.si

Ambienti ostali brez Boštjana Romiha, razlog pa ...

Se ga še spomnite?
| Revija Zvezde Lady

Se ga še spomnite?

Marjan Novina, POP TV

Kar nekaj časa je minilo, odkar je glasbenik Marijan Novina navduševal s tetovažami in glasom v šovu Znan obraz ima svoj glas. »Spomin še živi, je lep in zanimiv. Veseli me, da so si me ljudje resnično zapomnili, in kjer koli se pojavim, vedo, kam me dati,« pravi glasbenik, od nekdaj vajen trdo delati.

Ker je glasbeni kruh negotov, je še med šovom hkrati delal v trgovini. »Tega zdaj ne počnem več, rad pa poprimem za vsa druga dela. Sem občasni moderator na radiu, drugače pa profesionalni glasbenik. To je v času tega supervirusa kar pestra zadeva. A nasmeh na obrazu in pozitivni pogled na svet delata čudeže. Veliko nastopov je bilo odpovedanih, a ker večinoma nastopam sam, sem za marsikoga zanimiv in me povabi, da mu z glasbo polepšam kako druženje ali dogodek,« pravi Marijan, ki uživa v družinskem življenju. Z veseljem gleda odraščanje sinov Izaka in Vitana.

Foto: ns - Marjan Novina

»Poskušam čim več časa posvetiti družini, saj nam skupnih trenutkov zaradi vsega tempa primanjkuje. Izak obiskuje četrti razred osnovne šole in je čisto po mamici Petri, vse ga veseli in je navdušen nad pridobivanjem novih znanj, obiskuje tudi glasbeno šolo in igra klavir, kjer je neverjeten, v prostem času pa vedno igra bobne. Vitan pa je dopolnil štiri leta in uživa v vrtcu,« je zadovoljen glasbenik, ki trenutno ne snema novih skladb, ki so kar zajeten finančni zalogaj. Žalostno pa se mu zdi, da je v večini primerov, če hočeš, da se radijsko predvajajo, treba plačati. »Tako pač je in to sem sprejel, vseeno pa delam naprej in včasih igram v živo na Facebooku. Odzivi so dobri, imam svoj krog poslušalcev in to me veseli.«