klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Valič do ušes zaljubljen v Barbaro!

17. 10. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Domen Valič (2)

Domen Valič in izbranka Barbara foto: Mediaspeed

Zdaj ni več skrivnost, igralčevo srce je oddano! Pa imamo nov parček na slovenski sceni: zaljubljeni Domen Valič in njegova lepa izbranka Barbara ..

Priljubljeni igralec Domen Valič že vrsto let velja za enega najbolj zaželenih Slovencev, ki ga vabijo k sodelovanju pri filmskih, televizijskih in gledaliških projektih, ni pa skrivnost, da po njegovi pozornosti hrepenijo številne ženske. A zdaj je uradno: Domnovo srce je oddano!

O svojem zasebnem življenju ni nikoli na glas govoril. Znano sicer je, da je bil pred časom nekaj let v zvezi s plesalko Niko Horvat, s katero sta se potem razšla. Lani so bile zelo glasne govorice, da je v zvezi z mlado fotografinjo Uršo Premik, s katero sta večkrat sodelovala in se družila, a sta oba zatrjevala, da sta le prijatelja. Domen pa je decembra lani javno povedal, da je samski, in s tem končal govorice. A kot vsi vemo, puščica ljubezni vsakega najbolj za-+dane takrat, ko to najmanj pričakuje, in tako je tudi Domen spoznal tisto pravo gospodično, ki mu je ukradla srce. Gre za oblikovalko nakita Barbaro S., ki sicer deluje pod imenom Unikatna ustvarjalnica sreče Aniba.

Domen je zaljubljen foto: M24 / Goran Antley

Zaljubljenca sta se nedavno skupaj pojavila na slavnostnem odprtju Ljubljanskega tedna mode v središču prestolnice in Domen nam je tudi osebno potrdil domnevo, da je srečno zaljubljen in da je njegovo srce oddano. Da igralec uživa v srečnih trenutkih s svojo izbranko, pa lahko potrdijo tudi njegovi prijatelji, ki pravijo, da je srečen kot že dolgo ne in zaljubljen do ušes. In čeprav zaljubljeni parček svoje sreče ne obeša na veliki zvon, pa sta bila na tednu mode videti zelo zaljubljena. Kot smo izvedeli, sta skupaj že kar nekaj mesecev, večkrat pa se odpravita tudi na izlete po Sloveniji.

prejšnji članek
Najini mostovi: Igralka skriva zasebnost
Zdravje
Najini mostovi: Igralka skriva zasebnost
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jevrosima v šov zaradi samopromocije
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jevrosima v šov zaradi samopromocije
#nasazenazenska
nasazenazenska