martin strel 1 Dobra karma

Ločeni Martin Strel o novi poroki: 'Ni se še ...

lockdown, milano, karantena, prazna ulica Svet24.si

Pri nas razglasitev epidemije in "policijska ura,"...

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović: Po številu novookuženih v ...

20200110-00983419 Necenzurirano

Poraz Aleša Hojsa in zmaga za odstavljenega šefa...

Damjan Murko 2 Odkrito.si

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Njena.si

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom ...

Domen Valič do ušes zaljubljen v Barbaro!
| Revija Zvezde Lady

Domen Valič do ušes zaljubljen v Barbaro!

Domen Valič in izbranka Barbara, Mediaspeed

Zdaj ni več skrivnost, igralčevo srce je oddano! Pa imamo nov parček na slovenski sceni: zaljubljeni Domen Valič in njegova lepa izbranka Barbara ..

Priljubljeni igralec Domen Valič že vrsto let velja za enega najbolj zaželenih Slovencev, ki ga vabijo k sodelovanju pri filmskih, televizijskih in gledaliških projektih, ni pa skrivnost, da po njegovi pozornosti hrepenijo številne ženske. A zdaj je uradno: Domnovo srce je oddano!

O svojem zasebnem življenju ni nikoli na glas govoril. Znano sicer je, da je bil pred časom nekaj let v zvezi s plesalko Niko Horvat, s katero sta se potem razšla. Lani so bile zelo glasne govorice, da je v zvezi z mlado fotografinjo Uršo Premik, s katero sta večkrat sodelovala in se družila, a sta oba zatrjevala, da sta le prijatelja. Domen pa je decembra lani javno povedal, da je samski, in s tem končal govorice. A kot vsi vemo, puščica ljubezni vsakega najbolj za-+dane takrat, ko to najmanj pričakuje, in tako je tudi Domen spoznal tisto pravo gospodično, ki mu je ukradla srce. Gre za oblikovalko nakita Barbaro S., ki sicer deluje pod imenom Unikatna ustvarjalnica sreče Aniba.

Foto: M24 / Goran Antley - Domen je zaljubljen

Zaljubljenca sta se nedavno skupaj pojavila na slavnostnem odprtju Ljubljanskega tedna mode v središču prestolnice in Domen nam je tudi osebno potrdil domnevo, da je srečno zaljubljen in da je njegovo srce oddano. Da igralec uživa v srečnih trenutkih s svojo izbranko, pa lahko potrdijo tudi njegovi prijatelji, ki pravijo, da je srečen kot že dolgo ne in zaljubljen do ušes. In čeprav zaljubljeni parček svoje sreče ne obeša na veliki zvon, pa sta bila na tednu mode videti zelo zaljubljena. Kot smo izvedeli, sta skupaj že kar nekaj mesecev, večkrat pa se odpravita tudi na izlete po Sloveniji.