Svet slavnih
 

Mala šlamparija Tomaža Domicelja

18. 10. 2020; 17.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
tomaž domicelj

»Danes se morajo vsi ob glasbi ukvarjati še z nečim, da preživijo. Še Modrijani imajo redne službe.« foto: Revija Vklop

Pomota se je izkazala za odlično potezo ...

Da je Tomaž Domicelj odličen v kuhanju marmelade, vemo že dolgo, prav tako tudi to, da rad preizkuša nenavadne kombinacije in nove okuse. Tako je bilo tudi letos. »Pri vseh dolgoletnih izkušnjah se mi je zgodila ena šlamparija. V marmelado sem namreč dal napačno začimbo. Namesto da bi dobila sladek okus, je slanega. A jaz se zaradi tega nisem nič kaj dosti vznemirjal. Marmelado uporabljamo kot namaz za palačinke, ki pa jih pečemo brez soli. Potrebno slanost namreč da marmelada. Zanimivo je, da nihče ne more ugotoviti, iz katerega sadja je narejena. Pravijo, da so najbrž marelice, a se motijo. Marmelada je iz rumenih sliv.« Tomaž pravi, da njegove marmelade vsebujejo največ trideset odstotkov sladkorja, po možnosti rjavega, čeprav prisega na sladko marmelado. »Po mojem okusu mora biti marmelada sladka in ne slana, oziroma popestrena s kakšnimi eksotičnimi okusi.« Sicer pa Tomaž pove, da je zadnje mesece večinoma doma in veliko na svežem zraku. »Paziti moram le, da se ne zredim, zato popijem manj piva.«

Tomaža na odru največkrat vidimo samega. Družbo pa mu dela kitara.

Tomaža na odru največkrat vidimo samega. Družbo pa mu dela kitara. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Eriki Žnidaršič čas prehitro beži
Svet slavnih
Eriki Žnidaršič čas prehitro beži
naslednji članek
Indijska nočna maska za povečano elastičnost kože
Moda&Lepota
Indijska nočna maska za povečano elastičnost kože

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.