martin strel 1 Dobra karma

Ločeni Martin Strel o novi poroki: 'Ni se še ...

lockdown, milano, karantena, prazna ulica Svet24.si

Pri nas razglasitev epidemije in "policijska ura,"...

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović: Po številu novookuženih v ...

20200110-00983419 Necenzurirano

Poraz Aleša Hojsa in zmaga za odstavljenega šefa...

Damjan Murko 2 Odkrito.si

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Njena.si

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom ...

Mala šlamparija Tomaža Domicelja
| Revija Zvezde Lady

Mala šlamparija Tomaža Domicelja

»Danes se morajo vsi ob glasbi ukvarjati še z nečim, da preživijo. Še Modrijani imajo redne službe.«, Revija Vklop

Pomota se je izkazala za odlično potezo ...

Da je Tomaž Domicelj odličen v kuhanju marmelade, vemo že dolgo, prav tako tudi to, da rad preizkuša nenavadne kombinacije in nove okuse. Tako je bilo tudi letos. »Pri vseh dolgoletnih izkušnjah se mi je zgodila ena šlamparija. V marmelado sem namreč dal napačno začimbo. Namesto da bi dobila sladek okus, je slanega. A jaz se zaradi tega nisem nič kaj dosti vznemirjal. Marmelado uporabljamo kot namaz za palačinke, ki pa jih pečemo brez soli. Potrebno slanost namreč da marmelada. Zanimivo je, da nihče ne more ugotoviti, iz katerega sadja je narejena. Pravijo, da so najbrž marelice, a se motijo. Marmelada je iz rumenih sliv.« Tomaž pravi, da njegove marmelade vsebujejo največ trideset odstotkov sladkorja, po možnosti rjavega, čeprav prisega na sladko marmelado. »Po mojem okusu mora biti marmelada sladka in ne slana, oziroma popestrena s kakšnimi eksotičnimi okusi.« Sicer pa Tomaž pove, da je zadnje mesece večinoma doma in veliko na svežem zraku. »Paziti moram le, da se ne zredim, zato popijem manj piva.«