nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten brez njega ne more

20. 10. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Natalija Verboten, Vito Tofaj

Natalija Verboten foto: Vito Tofaj

Letošnja situacija je dodobra spremila številne načrte slovenskih glasbenikov, a se Natalija Verboten njemu vseeno ni odpovedala.

Oktoberfest je največji praznik pesmi, piva in veselja. Natalija Verboten in Mladi Korenjaki so vsako leto oktobra nastopali na številnih tovrstnih prireditvah, ker pa letos tega trenutne razmere ne dopuščajo, so se v sodelovanju s podjetjem Porsche Inter Auto odločili spesniti novo skladbo –himno Oktoberfestu in posneti zanjo tudi videospot. "Pred pol leta smo z Mladimi Korenjaki prvič sodelovali pri skladbi Tvoja mama, ki jo pojeva z Domnom Kumrom, tam smo se odlično ujeli, fantje so izvrstni glasbeniki in super dečki. Verjamem, da to ni naše zadnje sodelovanje," nam je o navezi zaupala priljubljena slovenska pevka.

Natalija Verboten in Mladi korenjaki foto: Promocijski material

Povezali so se z avtorjem uspešnic in producentom Domnom Kumrom, s katerim so oboji že sodelovali pri pesmi Tvoja mama, ter njegovo ekipo, ki je ustvarila energično in spevno skladbo, ki ti takoj zleze pod kožo. Domen, ki je že od nekdaj navdušen nad tem največjim praznikom pesmi, piva in veselja, pravi, da je refren nove melodije nastal lani ponoči med vožnjo z nastopa, ko je bil še cel pod vtisom fenomenalne fešte, ki so jo ustvarili skupaj z njegovim bandom in publiko. Ko je prejel klic od Natalije, da potrebuje žurersko polko za himno Oktoberfestu, je dodal še kitico in se mu je zdela ravno prava zanjo. 

K sodelovanju je pritegnil ansambel Mladi Korenjaki, njihov trobentar Blaž Turinek je poskrbel za nz aranžma. Natalija in Mladi Korenjaki so veseli ponovnega sodelovanja, vzdušje je bilo že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno, kot se za Štajerce tudi spodobi. Celotna ekipa je videospot posnela s snemalcem Timijem Krhlankom v sodelovanju s produkcijo Bumerang d.o.o., ostali video-posnetki tipičnega oktoberfestovskega vzdušja pa so iz tradicionalnih Porsche Inter Auto Oktoberfestov, (na katerih je Natalija sodelovala kot voditeljica zadnjih nekaj let), ki so zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih prireditev v Sloveniji.

prejšnji članek
Slovenski košarkar objavil prelepo družinsko fotografijo
Svet slavnih
Slovenski košarkar objavil prelepo družinsko fotografijo
naslednji članek
Zavedati se moramo pomena samopregledovanja
Zdravje
Zavedati se moramo pomena samopregledovanja