marijan smode 1 Dobra karma

60 let Marijana Smodeta: zagrenjen le zaradi ...

zan spela1 Svet24.si

Osupljiva življenjska pot zmagovalca MasterChefa ...

bandelli pl Reporter.si

»Golazen!«: Bandelli besnel nad desnico, nato se...

frizerski salon, rim, razkuževanje Svet24.si

Gospodarstvo na tnalu: še več ukrepov ali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Sumi, da je Gantarjev mega razpis za hitre teste ...

tilen-lotrič Odkrito.si

Obseden je z lučkami in bleščicami

Ana Klašnja in Miha Krušič Njena.si

Ana Klašnja se rada crklja pod odejo

Se bodo Maju Peterka izpolnile želje?
| J.K.

Se bodo Maju Peterka izpolnile želje?

Renata in Maj, Revija Zvezde

Uganete, koliko let je dopolnil sin Primoža Peterke in Renate Bohinc?

Kako daleč se zdi leto 2001, ko si je Primož Peterka z vetrom v krilih znova utrl pot proti svetovnemu vrhu. Zagon mu je nemara vdahnilo prav rojstvo sina Maja, ki je minuli dan dopolnil 19 let. Lepa mamica Renata Bohinc mu je ob tem namenila priljubljeno spletno voščilo, ki je povzemalo tudi njena čustva in občutke ob pogledu na skoraj odraslega sina.

»Maj če obstaja dan, ko maraš imeti na obrazu nasmeh, je to takrat, ko imaš rojstni dan! Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene! Želim ti prav to – da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnijo. Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tja, kamor si resnično želiš,« je zapisala Renata ob fotografiji, ki je sicer nastala pred dvema letoma.

Renati in Primožu, ki sta se pred enim letom tudi uradno razšla, sta se v zakonu poleg sina Maja rodili še hčerki Stella in Gaja. Prav slednja je v teh dneh v središču pozornosti, 15-letnica je namreč ena izmed finalistk lepotnega tekmovanja Top Smrklja.

Kako zelo se je mladina spremenila v minulem obdobju, si lahko ogledate na spodnji fotografiji, ki je nastala letošnje poletje ...