Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se bodo Maju Peterka izpolnile želje?

27. 10. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
Primož in Renata Peterka ter njuni otroci Maj, Gaja in Stela

Renata in Maj foto: Revija Zvezde

Uganete, koliko let je dopolnil sin Primoža Peterke in Renate Bohinc?

Kako daleč se zdi leto 2001, ko si je Primož Peterka z vetrom v krilih znova utrl pot proti svetovnemu vrhu. Zagon mu je nemara vdahnilo prav rojstvo sina Maja, ki je minuli dan dopolnil 19 let. Lepa mamica Renata Bohinc mu je ob tem namenila priljubljeno spletno voščilo, ki je povzemalo tudi njena čustva in občutke ob pogledu na skoraj odraslega sina.

»Maj če obstaja dan, ko maraš imeti na obrazu nasmeh, je to takrat, ko imaš rojstni dan! Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene! Želim ti prav to – da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnijo. Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tja, kamor si resnično želiš,« je zapisala Renata ob fotografiji, ki je sicer nastala pred dvema letoma.

Renati in Primožu, ki sta se pred enim letom tudi uradno razšla, sta se v zakonu poleg sina Maja rodili še hčerki Stella in Gaja. Prav slednja je v teh dneh v središču pozornosti, 15-letnica je namreč ena izmed finalistk lepotnega tekmovanja Top Smrklja.

Kako zelo se je mladina spremenila v minulem obdobju, si lahko ogledate na spodnji fotografiji, ki je nastala letošnje poletje ...

prejšnji članek
Umrla mlajša sestra igralca Jamieja Foxxa
Svet slavnih
Umrla mlajša sestra igralca Jamieja Foxxa
naslednji članek
Ljubezen po domače: Sta Darja in Alenka ostali prijateljici?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Sta Darja in Alenka ostali prijateljici?