benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sebastian: Od srečnih trenutkov do poskusov fizičnega napada

10. 11. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
1_sebastian

sebastian foto: Osebni arhiv

Pevec, lastnik plesne šole in strastni popotnik nam je zaupal, da kljub prelepemu obdobju glasbene kariere, ni bilo vse vedno zgolj rožnato.

Pevec Sebastian je slovensko glasbeno sceno pretresel pred dobrimi 20 leti, ko je s pesmijo Hočem to nazaj prvič nastopil na izboru za Miss Slovenije leta 2000. Od takrat se je njegova kariera strmo vzpenjala, bil je med najbolj priljubljenimi slovenskimi glasbeniki, številne oboževalke so norele za njem ... Potem pa je karnaenkrat glasbeno pot zaključil in se podal v bolj plesne vode. Ob 20. obletnici svoje prve uspešnice je na tržišče poslal moderno predelavo svojega prvega hita, ki je v trenutku spet postal prava uspešnica. Ob tem pa nam je zaupal, da v času njegove uspešne kariere ni bilo vedno vse rožnato. 

Preberite še veliki intervju: Sebastian: Se bo po večletnem premoru vrnil v svet glasbe?

Na vprašanje, če je imel v času svoje kariere, ko je bil najbolj medijsko izpostavljen, tudi kakšno negativno izkušnjo, je odgovoril: "Tudi teh je bilo nekaj. Spomnim se, da sem v nekem obdobju dobival pisma oboževalca, ki so se začela prijazno, potem pa postajala vedno bolj čudaška, predvsem zato, ker sem vedno pazil na to, da sem do vseh oboževalcev bil enako pozoren in nisem enega obravnaval kako drugače kot drugega. Ta je hotel seveda pozornost izven standardnih norm mojega Fan Cluba, ki je ni dobil, zato so njegova pisma s časom zašla v tako temačen ton, da sem z njimi obiskal enega od mariborskih psihologov s prošnjo, če bi lahko na podlagi predloženega gradiva znal oceniti, ali je oseba nevarna ali ne. Drugi primer sta bili dve punci, med sabo sicer — vsaj po mojem vedenju — nepovezani, ki sta vneto trdili, da naj medijem povem, da z njima pričakujem otroka, sicer bosta to storili sami; ena od njiju si je v pismih celo nadela moj uradni priimek. Potem sta bila tudi dva primera poskusa fizičnega napada name; eden od teh se je kasneje vlekel tudi po sodiščih. Spomnim se recimo tudi, kako me je enkrat pod hotelskimi vrati moje sobe pričakalo pismo, ter kako smo bili potem pazljivi, da sta hotel in hotelska soba, v kateri sem spal, ostala kar se da skrivna."

Kljub temu pa je dodal, da je bil odstotek teh negativnih izkušenj zanemarljivo majhen. "Zato sem se polnil z iskreno ljubeznijo in naklonjenostjo, ki sem jo izdatno dobival od oboževalcev in zaradi česar sem pozabil na vse negativno, ki pri tako prepoznavni karieri tako ali tako nikdar ne izostane."

prejšnji članek
Najini mostovi: Bo Franja ozdravela ali jo čaka ...
Svet slavnih
Najini mostovi: Bo Franja ozdravela ali jo čaka ...
naslednji članek
Esmeralda izgubila zavest, resnica jo je pretresla
Resničnostni šovi
Esmeralda izgubila zavest, resnica jo je pretresla