zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najini mostovi: Bo Franja ozdravela ali jo čaka ...

10. 11. 2020; 10.00
Avtor: J.K.
1_Marjana Brecelj_Miro Majcen

Marjana Brecelj foto: Miro Majcen

Igralka Marjana Brecelj je v minulih tednih predvajanja serije Najini mostovi zelo malo sodelovala pri snemanju. Jo tudi vi pogrešate?

Lik igralke Marjane Brecelj je bil v komi vse od napada na ulici. Nekdanjo zdravnico Franjo Premrl smo tako zgolj občasno videli, ko se je ob njeni bolniški postelji odvil kakšen od prizorov s Kristijanom Bevkom. Minuli dan se je končno zgodil preobrat, Franja se je namreč prebudila iz globokega spanca. Pa bo povsem ozdravela ali jo v seriji čaka žalosten konec? 

Marjana Brecelj foto: Miro Majcen

Kot smo izvedeli, se bo v prihodnjih delih nekoliko več dogajalo okrog Franje. Sprva zaradi tega, ker bo Tanja pomagala Kristjanu skrbeti zanjo, saj si bo prizadevala ostati v njegovi bližini, kasneje pa, ker se bo njeno stanje izboljšalo. »V naslednjih epizodah bo, v povezavi Franjinega zdravstvenega stanja, prišlo do ključnega preobrata. Napetost v priljubljeni slovenski seriji tudi v nadaljevanju ne bo popustila. V vsem vrtincu pa tudi Kristjana čakajo novi medicinski primeri in obujanje starih prijateljskih vezi, kar ga bo seveda odvrnilo od ideje, da znova zapusti slikovita pobočja rodne Vipave,« so nam še razkrili na POP TV.

prejšnji članek
Presenečenje, ki ga je Savini pripravil soprog
Svet slavnih
Presenečenje, ki ga je Savini pripravil soprog
naslednji članek
Sebastian: Od srečnih trenutkov do poskusov fizičnega napada
Svet slavnih
Sebastian: Od srečnih trenutkov do poskusov fizičnega napada