901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Nataši Gorenc uspelo predramiti negativne komentatorje?

16. 11. 2020; 11.00
Avtor: J.K.
natasa gorenc 1

Natasa Gorenc foto: Revija Zvezde Lady

Osebna trenerka skuša sledilce spodbuditi h korenitim spremembam, ki temeljijo na strpnosti in prijaznosti drug do drugega.

Čeprav so se družbena omrežja že davno spremenila v pljuvalnik brez dna, tudi sami upamo, da vztrajno nagovarjanje k strpnosti in prijaznosti vendarle uspe nanizati vsaj kakšno spremembo v spodbudnejšo smer.

Osebna trenerka Nataša Gorenc se je spodbude lotila z objavo na družbenem omrežju, kjer sledilce vabi, da naslednje 14 dni izkoristijo za čiščenje lastnega pragu, poglabljanje vase in ustvarjanje prijaznejšega okolja.

»Kaj če bi teh 14 dni za spremembo, vsi mi poskušali biti malce bolj prijazni eden do drugega? Bolj strpni? Bolj ljubeznivi? Kaj če bi teh 14 dni poskušali biti manj hrupni? Egocentrični?! Če bi nehali spodkopavati vse, kar kdo dobrega naredi? Metati polena pod noge v času največje krize in si kupovati pozornost! Kaj bi dala, da vsaj teh 14 dni ne bi razmetavali svoje energije z grozovitimi, ampak res grozovitimi komentarji pod tudi tako tragicne objave, kot je bila zadnjic družinska tragedija? Kaj če bi za spremembo dejansko utihnili? Začeli kopati vase! Mogoče bi pa le uvideli, da zmoremo več dostojanstva ... več ljubezni, več topline, celo usmiljenja … tudi do drugače mislečih? Kaj če bi svojo jezo, svoj bes preusmerili v dobra dela, mogoče v ustvarjalno mišljenje?« se sprašuje in vabi k spremembam Nataša, ki verjame, da bomo svetu lahko pomagali šele takrat, ko okoli nas ne bo divjalo sovraštvo.

»So ljudje, ki jim je mnogo slabše kot tistim, ki imate energijo, da jo razmetavate za trošenje neumnosti! Vi zagotovo niste lačni, kot kakšen otrok v tem momentu, ki starše prosi za kos kruha ...Tudi ta starš niste! Ker takšni nimajo energije za ukvarjanje za nič drugega ... kot tuhtati, kaj, kako,« je ostra Nataša, ki za glasne, žaljive in vase zaverovane posameznike nima več potrpljenja.

»Mogoče, ko bodo potihnili vaši "vsemogočni" glasovi, se bodo dejansko lahko slišali polnemi kriki tistih, ki nas najbolj potrebujejo! Ko bomo zares začeli poslušati - ne samo sebe in nehali biti tako zagotovo prepričani v samo svoj prav - bomo lahko zares pomagali kot bo prav! Če obstaja "reasonable doubt" v to kar govorimo, potem ne sodimo! Ne tako glasno, dokler nismo 100 - odstotni v svoje besede! Ko ljudje namesto, da bi združevali, svoj vpliv dajejo v to, da razpihujejo sovraštvo! In s tem hranijo lačne, obubožane, depresivne množice ... Kaj pa, če bi za spremembo dali ljudem več dobrih misli, več spodbude, več ljubezni?!«

Nataša Gorenc foto: Revija Zvezde

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Hrvaški pevec na to čakal kar 15 let
Svet slavnih
Hrvaški pevec na to čakal kar 15 let
naslednji članek
Magnifico želi, da ste nadležni
Svet slavnih
Magnifico želi, da ste nadležni