mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ekipa serije Princ z Bel-Aira spet združena, tekle so solze

20. 11. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
princ-z-bel-aira

Princ z Bel-Aira foto: Profimedia

Maja bo minilo 25 let od zadnjega dela kultne serije Princ z Bel-Aira, ki je med zvezde izstrelila Willa Smitha. Ekipa je posnela posebno oddajo, ki so se ji pridružili originalni člani zasedbe, brez pokojnega 'strica' Philla. Prvič je po odhodu iz serije spregovorila tudi Janet Hubert, ki je v prvih treh sezonah upodabljala teto Vivian.

Posebno oddaji za HBO Max je nekdanja televizijska družina posnela kar na setu prepoznavne dnevne sobe iz serije, kjer so sicer snemali večino scen. Številni oboževalci so najbolj čakali vnovično srečanje Janet Hubert, ki je v prvih treh sezonah upodabljala teto Vivian in Willa Smitha. Po njenem odhodu iz serije namreč številni niso vedeli, zakaj je do menjave v ekipi sploh prišlo.

Princ z Bel-Aira foto: Profimedia

Pojavljale so se govorice, da sta se igralca sprla in da so Hubertovo odpustili, zdaj je ta iskreno priznala, da se je na snemanjih grdo obnašala, a da ni bila odpuščena, zavrnila je zgolj zelo slabo pogodbo, ki so ji jo producenti ponudili. "Nisem bila neprofesionalna, preprosto sem se z vsemi nehala pogovarjati, ker nisem vedela, komu naj zaupam. Rekli so mi, da si bila kriv ti" je iskreno priznala in dodala, da sta ji po odhodu iz serije hrbet obrnila tako Hollywood kot njena dejanska družina. "Izgubila sem vse." Dodala je še, da niso Will in ostali niso vedeli, s čim se je soočala doma, da je imela doma nasilen zakon in da je zaradi dejanj ekipe sama izgubila vse. 

Will in Janet vse od odhoda nista govorila, kar pomeni, da sta zaradi prepira izpustila četrt stoletja. Will je ob tem iskreno priznal, da je bil sam resnično kriv za tako slabo ponudbo. Janet naj bi voditeljem razkrila, da je 27 let minilo, ker Will pred tem ni bil dorasel za takšen pogovor. 

prejšnji članek
Nika Zorjan pokazala svojo ljubezen
Svet slavnih
Nika Zorjan pokazala svojo ljubezen
naslednji članek
Krvni strdki so vodilni vzrok srčno-žilnih zapletov
Zdravje
Krvni strdki so vodilni vzrok srčno-žilnih zapletov
#obraziavenija
obraziavenija