profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gregor Trebušak prebolel Covid-19

20. 11. 2020; 10.50
Avtor: K.M.
Gregor Trebušak

Gregor Trebušak foto: Ana Gregorič

Če ste voditelja dnevnih poročil na Kanalu A pogrešali, je zdaj znan razlog za njegovo odsotnost. Okužil se je z novim koronavirusom in prebolel bolezen Covid-19.

"Dobro je biti nazaj v studiu, Nuša Lesar hvala za oddelane tedne," je že pred dvema tednoma na družbenem omrežju zapisal Trebušak, zdaj pa je jasno, zakaj je bil kar nekaj časa odsoten. Za portal 24ur.com je namreč razkril, da je zbolel za boleznijo, ki se je zadnje mesece vsi izogibamo. Ob tem pravi, da ne ve, kje točno se je okužil, da je o tem veliko razmišljal, a da je to tudi težko ugotoviti. 

"Tri dni sem imel izjemno visoko vročino, potem pa še dva dni v valovih – ko te kar oblije, da se moraš obrisati po čelu. Nato je prišla utrujenost, kot da bi tekel na Triglav. Res, spal sem po tri ure v kosu, ne da bi me kar koli lahko prebudilo. To je kar težko opisati. Izgubil sem voh. Ampak sam vsem odgovorim: če ne greš v bolnišnico, potem je to zgolj bolezen. In pri 36. letih, pa tudi v dobri formi sem, je seveda vse veliko laže. Mi smo imeli srečo," je Trebušak povedal za portal 24ur.com. Dodal je, da je bolezen preživel v samoizolaciji z družino, ki pa ni šla na test. Po svojem negativnem testu pa se je vrnil na delovno mesto. 

prejšnji članek
Katerih nakupov bo najbolj vesela vaša denarnica?
Zdravje
Katerih nakupov bo najbolj vesela vaša denarnica?
naslednji članek
Kraljica Elizabeta in princ Filip poročena če 73 let
Svet slavnih
Kraljica Elizabeta in princ Filip poročena če 73 let