gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matjaža Javšnika zgrabila ustvarjalna vnema

28. 11. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Matjaž Javšnik

Matjaž Javšnik foto: rz

Matjaža Javšnika je med karanteno zagrabila prava ustvarjalna vnema in za boljše čase nam obljublja kar precej dobre zabave.

"Medtem ko večina ljudi tarna in se pritožuje, moram povedati, da meni celo ustreza ta karantena, da sem se malo umiril. V vsem tem času, ko se je življenje upočasnilo, v kulturi pa skoraj ustavilo, sem končno našel čas, da sem se naspal, prebral nekaj knjig, ki sem jih takrat, ko so bile na vrhuncu, zamudil. Manj je voženj in ob večerih sem namesto na predstavah doma zakopan v delo. Napisal sem že kar nekaj scenarijev, nekaj snemamo, montiramo. Problemi so s produkcijsko ekipo, s katero se zaradi omejitev pri prehodu občin težko dobimo. Seveda pa, če že smo skupaj, upoštevamo vse predpise, čeprav ni prav preprosto delati z masko na obrazu. Se pa tudi sam strinjam s tem, da se vse to vleče že predolgo. Ljudje postajajo živčni, zaskrbljeni so tudi za svoje preživetje," je zgovoren Matjaž Javšnik, ki v teh dneh, ko je osrednja Slovenija večinoma zavita v meglo, z družino uživa na soncu.

V družbi najdražjih. foto: Osebni arhiv

"Živimo tako visokona hribu, da nas megla ne doseže, kar je posebna prednost. Vendar pa je v raju, kot je naš sredi narave, lahko lepo tudi, kadar dežuje," še doda Matjaž, ki nam za prihodnje leto obljublja, da nam bo postregel s kar nekaj svojimi deli, na katera že komaj čakamo.

prejšnji članek
Indira Ekić: Sestra me je vprašala, ali sem šla na botoks in polnila
Moda&Lepota
Indira Ekić: Sestra me je vprašala, ali sem šla na botoks in polnila
naslednji članek
Televizijska voditeljica razkrila spol otroka
Moda&Lepota
Televizijska voditeljica razkrila spol otroka