reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oče Nastje Gabor srečen z Mehičanko

5. 12. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno

Nastja Gabor foto: Agencija Ekskluzivno

Lepa pevka Nastja Gabor je vesela za očeta, ki je po ločitvi našel srečo z Mehičanko, s katero sta si ustvarila družino.

Nastja Gabor, simpatična mlada pevka in partnerica Luke Basija, je polna presenečenj. Potem ko je v visoki nosečnosti nastopila na Slovenski popevki, je v malo več kot letu dni dvakrat postala mamica, zraven pa je uspešno opravila še vse obveznosti na fakulteti in diplomirala. Ob tem ni zanemarjala niti glasbenih nastopov. A to še ni vse.

»Mesec dni pred tem, preden sem prvič postala mamica, sem dobila sestrico Leo. Moj sin Tai in Lea sta tako generacija, a še vedno je ona njegova starejša teta. Moja starša sta ločena, potem pa je oče na eni od službenih poti spoznal Mehičanko, s katero sta si ustvarila družino in se razveselila hčerke. Vesela sem, ker sta se odločila, da bosta živela v Sloveniji. Sicer pa sem na očeta zelo navezana in včasih se potelefonu lahko pogovarjava tudi uro ali dve. Oče mi je vedno pravil, da sem njegova princeska, kar še danes zelo rada slišim,« pove neustrašna mamica Nastja, ki je na martinovo praznovala 26. rojstni dan.

prejšnji članek
Bojan Emeršič bo zvezda nove humoristične serije!
Svet slavnih
Bojan Emeršič bo zvezda nove humoristične serije!
naslednji članek
Bi prepoznali 15-letnega Blaža Švaba?
Svet slavnih
Bi prepoznali 15-letnega Blaža Švaba?