pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč med najbolj priljubljenimi v Sloveniji, zdaj je postala mamica

4. 12. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
47-tele-dulcemaria-1-rebelde

Dulce Maria foto: arhiv uredništva

Pred več kot desetletjem je s svojo skupino do zadnjega kotička napolnila slovensko dvorano, včeraj pa je prvič postala mamica.

Pred več kot desetletjem je slovenske najstnike obsedla mehiška zasedba RBD, ki je nastala na podlagi telenovele Rebelde. Štirje člani so se letos spet združili in javnosti že predstavili novo glasbo Anahí, Christian Chávez, Christopher von Uckermann in Maite Perroni. Med njimi pa ni Alfonsa Herrere in ene izmed najbolj priljubljenih Dulce Maríe. Prvi je s koncem zasedbe namreč svojo silo usmeril v igro in se z glasbo ne ukvarja več, Dulce María pa je včeraj prvič postala mamica. 

Danes 34-letna Dulce se je lanskega novembra poročila z mehiškim producentom Pacom Álvarezom, junija letos sta oznanila, da sta v veselem pričakovanju, včeraj, 3. decembra, pa sta se razveselila rojstva hčere Maríe Paule. Igralka in pevka je na družbenih omrežjih objavila fotografijo njihovih rok in zapisala: "Ni besed, s katerimi bi lahko opisala te občutke. Najprej se moram zahvaliti Bogu, ki nama je omogočil, da izkusiva ta velik čudež življenja, največje darilo Boga, rezultat najine ljubezni."

prejšnji članek
Igralka Ellen Page razglasila, da je moški
Svet slavnih
Igralka Ellen Page razglasila, da je moški
naslednji članek
Trend leta 2020: Slovenski glasbeniki z božičnimi pesmimi
Svet slavnih
Trend leta 2020: Slovenski glasbeniki z božičnimi pesmimi