pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka v božičnem spotu pokazala svojo naravno podobo

9. 12. 2020; 05.00
Avtor: J.K.
maja-založnik

Maja Založnik foto: Promocijska fotografija

Maja Založnik predstavlja prekrasno božično pesem, tekom katere jo boste lahko spoznali v simpatični naravni podobi …

Majo Založnik poznamo kot vedno skrbno naličeno pevko, ki že vrsto let navdušuje s svojim vokalom. Maja se je tokrat tekom ustvarjanja praznično obarvane videozgodbe poslovila od svojega zaščitnega znaka, rdeče šminke in črtala za oči, ter se publiki predstavila v ljubki naravni podobi. Intimni trenutki, ki jih v zavetju doma preživlja s svojim najdražjim, so lepo popestrili vsebino ljubezenske pesmi.

Maja in njen dragi Marko foto: Promocijska fotografija

»Vedno sem si želela božično pesem in ko me je avtor pesmi in teksta Denis Beganović povabil k sodelovanju, niti nisem kaj dosti razmišljala, pesem mi je bila zelo všeč in smo jo takoj posneli«, je pojasnila pevka, ki prepeva o tem, kako lepe spomine ima na obdobje božiča, saj je tedaj spoznala svojega dragega, sedaj ko ga ni ob njej, pa ga izjemno pogreša, zato ga roti, naj se za božič vrne nazaj.

Snemanje domačih videoutrinkov

Videospot je bil posnet med štirimi stenami, v intimi  Majinega in Markovega doma, snemala pa sta ga kar dva tedna, da sta ujela njune skupne trenutke. »V tem času, času karantene, se je treba znajti in biti kreativen in iznajdljiv, zato sem videospot tudi posnela doma. Ker se je začela karantena in da nebi kršili kakšnih ukrepov, sem se odločila posneti video na drugačen način kot sicer. Megi Milošević Mihajlovski, iz Videoprdukcije MagnetiZm, pa mi je video zmontirala in nastal je ta čudovit izdelek!«

prejšnji članek
Ljubezenska izpoved slovenske igralke
Svet slavnih
Ljubezenska izpoved slovenske igralke
naslednji članek
Najbolj iskan recept leta 2020: Kava dalgona
Kulinarika
Najbolj iskan recept leta 2020: Kava dalgona