pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veselje: Britanska kraljica bo spet prababica

9. 12. 2020; 01.37
Avtor: K.M.
Kraljica Elizabeta II

Kraljica Elizabeta II foto: Wikipedia

Novico je potrdil bodoči vnovični očka, kraljica pa bo v letu 2021 vsaj dvakrat postala prababica novima pravnukoma ali pravnukinjama.

Vnukinja kraljice Elizabete Zara Tindall, hči princese Anne, in njen mož Mike pričakujete tretjega otroka. Novico je na 'podcastu' potrdil ponosni očka, ki je razkril, da je ravnokar imela pregled ob 12. tednu nosečnosti, kar pomeni, da bo Zara rodila poleti, najverjetneje junija. 

Sreča družine Tindall je z rojstvom deklice toliko večja, saj je lani Zara svojo drugo nosečnost končala s spontanim splavom. foto: Profimedia

"Za mano je dober teden, imeli smo majhen ultrazvok, tretji Tindall je na poti. Želim si, da bi bil tokrat fantek, imam dve punčki, želim si fantka. Seveda pa bom vesel, ne glede na spol" je povedal Mike. Ob tem pa se je še pošalil, da razmišljata o imenih Covi in Covina v duhu leta 2020. Z Zaro imata sicer že šestletno hči Mio Grace in dvoletno hči Leno Elizabeth. 

Kraljica Elizabeta se bo tako v letu 2021 razveselila vsaj dveh pravnukov ali pravnukinj, saj je noseča tudi princesa Eugenie Yorška, ki bo mamica postala v prvih mesecih prihodnjega leta. Vnovič pa bi starša morala postati tudi Meghan Markle in princ Harry, a sta otroka žal izgubila. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Vadba na stopnicah za moč in kondicijo
Zdravje
Vadba na stopnicah za moč in kondicijo
naslednji članek
Google razkriva: Slovence najbolj zanimajo Najini mostovi
Svet slavnih
Google razkriva: Slovence najbolj zanimajo Najini mostovi
#nasazenazenska
nasazenazenska