Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miki Vlahovič: Moj edini ventil za sproščanje je glasba

10. 12. 2020; 08.00
Avtor: Eva Jandl/Svet24
1_miki vlahovič

Božično jelko so doma že postavili. foto: Osebni arhiv

Šarmantni Miki Vlahovič se podnevi rekreira, ponoči pa ustvarja novo glasbo, predvsem pa je v tem času spoznal, kako pomembno je, da imajo v družini dobre odnose.

Pevec priljubljene skupine Victory Miki Vlahovič se med drugo karanteno posveča predvsem glasbi, nam pove med poznim zajtrkom po 10. uri. »Ker imata otroka doma šolo na daljavo, imamo ob 10.20 odmor in malico, tako da ste me ravno prav ujeli. Moram reči, da mi je prav družina v zadovoljstvo v teh na splošno slabih časih,« pravi Miki, saj je po dolgem času doma tudi 23-letni sin Mark, sicer profesionalni hokejist, in hčerka Tia, ki ima kot mama Petra plesni talent. No, Miki pa tako pozno zajtrkuje, ker vso noč dela. »Moj edini ventil za sproščanje je glasba. Veliko delam in imam že kup demo posnetkov in veliko novih pesmi, za eno imam tudi že posnet videospot. Slišali in videli jo boste po novem letu. Zelo sem ustvarjalen, najraje delam ponoči, okoli polnoči in enih zjutraj, ko je popolna tišina.« Kje bo preživel silvestrovo? »Tokrat ne na odru, a kljub temu na koncertu, saj bo skupina Victory igrala v živo prek spleta,« se veseli Miki dogodka, ki ga imenuje kar spletna veselica.

Miki in Petra z otrokoma Markom in Tio. foto: Osebni arhiv Mikija Vlahoviča

Ni bilo moje leto

Miki je v tem letu izgubil že precej kilogramov in pravi, da smo ga zmotili med zdravim zajtrkom, saj še vedno hujša. »Veliko se rekreiram, vsak dan grem na sprehod, zdaj pa sem začel tudi telovaditi. Vaditeljica mi prek aplikacije pošlje telovadne vaje, ki jih gledam po televiziji in telovadim.« Miki je drugače izredno vešč v peki. Pice, kruh, bombice, žemljice so redno na jedilniku, se pohvali in drži pesti, da bo pečica zdržala do konca karantene, sploh ker se je nad peko zdaj navdušila še hčerka. Kljub pozitivnemu pogledu na svet pa Miki ne skriva žalosti zaradi koronasituacije. »Mislil sem, da bo letos moje leto: plesal naj bi v šovu Zvezde plešejo, načrtovanih smo imeli veliko koncertov ob naši 30. obletnici. Kar bojim se naslednjega leta, a ker slabše skoraj ne more biti, lahko gre vse skupaj naslednje leto le še navzgor. Še bolj pa se zavedam, da je najpomembnejše, da se imamo radi in da smo lahko hvaležni za to, kar imamo. Družinsko srečo že imam, želim si le še kariernih uspehov.«

Pevec in kitarist pravi, da ima na zalogi že kup novih pesmi. foto: Osebni arhiv

»Že vse življenje hujšam,« pravi o vsakodnevni rekreaciji. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Horoskop: Ne izzivajte prepirov v odnosih
Horoskop
Horoskop: Ne izzivajte prepirov v odnosih
naslednji članek
Lado, Rifle in Gojko pripravili spletno komedijo primerno trenutnemu času
Svet slavnih
Lado, Rifle in Gojko pripravili spletno komedijo primerno trenutnemu času