pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Kavčič zapustil Slovenijo

14. 12. 2020; 10.00
Avtor: J.K.
Miha Kavčič

Uresničuje svoje sanje. foto: Žan Zupančič

Miha je pred enim mesecem spakiral kovčke in se preselil v London. Kot kaže, je tam našel tisto, po čemer je hrepenel …

O Mihi Kavčiču že dolgo nismo nič slišali, a to ne pomeni, da se v njegovem življenju ne dogaja nič zanimivega. Še več, pred koncem leta je uresničil skrbno zastavljen cilj, čeprav se je zdelo, da bo selitev v novo okolje zaradi težke situacije ostala na seznamu neizpolnjenih želja …

»Za vsako novo leto si pripravim seznam, ki se ga po vseh močeh trudim pokljukati. Za leto 2020 sem si obetal same lepe dogodke, ki pa se zaradi korona krize niso zgodili. Na seznamu je zapisana tudi selitev v London. Vesel sem, da mi je kljub vsem omejitvam uspelo narediti ta pomemben korak in sem se pridružil sestri Evi, ki tukaj živi že dlje časa,« je za naš portal pojasnil Miha in dodal, da je bila selitev v tujino njegova dolgoletna želja. Čeprav je dolgo hrepenel po New Yorku, je na koncu našel kompromis v Londonu. In kakšen je prvi vtis življenja v sanjskem velemestu?

Miha Kavčič foto: Aleš Rod

»Glede na prvi mesec, ki sem ga tukaj preživel, lahko trdim, da bom v tem mestu zelo srečen. Super je odkrivati vse možnosti, ki jih London ponuja. Tečem po parkih, hodim po muzejih, spoznavam nove ljudi, iščem zaposlitev in navdušen sem nad tem, kako se Britanci spopadajo s Covid krizo. Predvsem pa bo mesto zelo pozitivno vplivalo na mojo osebno in poslovno rast. Dodatna brca v rit pa mi je bila tudi politična klima v naši državi. Kar se trenutno dogaja v Sloveniji je sramotno,« je sklenil Miha.

Miha Kavčič

Miha Kavčič foto: Dejan D. Babić

prejšnji članek
Do dovolj vitamina D brez dodatkov? Skoraj nemogoče!
Zdravje
Do dovolj vitamina D brez dodatkov? Skoraj nemogoče!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Boštjan po šovu povsem spremenjen
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Boštjan po šovu povsem spremenjen
#nasazenazenska
nasazenazenska