Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Prestor o pravi ljubezni in odnosu s fantom

14. 12. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
fuksi 2

Gaja Prestor foto: Marko_Delbello_Ocepek

Slovenska pevka še nikoli ni tako iskreno spregovorila o svojem razmerju. S fantom Luko sta pred dnevi namreč praznovala drugo obletnico.

Gaja Prestor je zaljubljena že dve leti. Kljub temu, da je bila v prvih mesecih razmerja z Luko Dovšakom morda nekoliko skrivnostna in ga morda na svojih družbenih omrežjih še vedno ne izpostavlja, je zdaj s sledilci delila svoj pogled na njun odnos.

"S tabo sem lahko veliko več, kot bi si lahko želela. Zame si dom, ki sem ga vedno iskala. Ob tebi odkrivam nove plati sebe, tiste za katere sploh nisem vedela, da jih imam. Ne želim govoriti, da si samo moj - ker si te nikoli ne bom lastila. Hvala ker mi stojiš ob strani in me držiš, ko me je strah. Želim si, da si z mano bolj svoboden kot takrat, ko si sam. Srečna, da si delim moj čas na zemlji s tabo. Hvaležna, da te lahko ljubim, vsak dan bolj," je ob drugi obletnici ljubezni na družbenem omrežju zapisala Gaja in delila tudi serijo skupnih fotografij. 

Na družbenem omrežju pa se je oglasil tudi Luka, ki je v zgodbah delil Gajino fotografijo z dopusta na Tajskem in dodal, da komaj čaka na prihodnost in da verjame, da bosta iz vseh stvari ustvarila le najboljše. 

prejšnji članek
Katera znana Slovenka se takole raztegne?
Svet slavnih
Katera znana Slovenka se takole raztegne?
naslednji članek
Tina Maze priznala, da ga je pogrešala
Svet slavnih
Tina Maze priznala, da ga je pogrešala
#obraziavenija
obraziavenija