nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Edi Pucer odstrl pogled v družinsko življenje

19. 12. 2020; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Edi Pucer

Edi Pucer foto: Urša Premik

Spoznajte voditelja še nekoliko drugače ...

Voditelj informativne oddaje 24ur in ponosni očka dveh nadobudnežev Edi Pucer je konec novembra v krogu družine praznoval 55. rojstni dan. Edi, ki je razpet med Ljubljano in Ankaranom, je očka Jona in Domna, najbolj pa je ponosen, da sta njegova fanta vedoželjna in ustvarjalna ter da ju s partnerico še uspeta odvračati od pasti sodobne tehnologije.

»S Petro otroka vzgajava tako, da je tehnologija dodatek. Zdaj sta še majhna in te stvari vsrkavata kot gobe, a ju poskušava držati čim bolj stran od tega. Pomembnejše se nama zdi, da bereta knjige, da hodimo v naravo ... Zadnja stvar je, da čepimo pred računalnikom,« pove Edi, ki pravi, da trenutno dogajanje za otroke zagotovo ni nekaj dobrega, a »nimamo kaj«. Sicer pa voditelj zelo uživa v očetovski vlogi.

Družinska fotografija iz leta 2015. foto: Šimen Zupančič

»Obema sinovoma skušava s Petro dati prave vrednote: prijaznost, sočutje, občutek za druge ljudi in skupnost, delavnost, občutek za obveznosti, poštenost, radovednost, željo po učenju. Izjemno sem vesel in se čudim temu, kako sta ustvarjalna. Vse ju zanima, takšne stvari mi včasih razlagata, da ne morem verjeti, od kod jima to. Imam srečo s svojo boljšo polovico, ki se jima posveča ne sto, temveč tisočodstotno,« še doda Edi, ki mu otroka dajeta veliko veselja. »Že prej sem teoretično vedel, da so otroci najpomembnejša stvar v življenju, zdaj pa to doživljam tudi v praksi. In uživam v tem.«

prejšnji članek
Zaljubljena Eva Irgl srečna v objemu polbrata Pike Božič
Svet slavnih
Zaljubljena Eva Irgl srečna v objemu polbrata Pike Božič
naslednji članek
Solze v raju: Igralkina sanjska zaroka s slavnim pevcem
Svet slavnih
Solze v raju: Igralkina sanjska zaroka s slavnim pevcem