cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

sean osterc lpd Njena.si

Imitator Sean se je prijavil v šov Slovenija ima ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Peter Poles: Vesel sem, da imam spet službo
| K.M.

Peter Poles: Vesel sem, da imam spet službo

Peter Poles, POP TV

Priljubljeni voditelj se bo na male ekrane vrnil s šovom Sanjski moški, v sklopu dobrodelnega maratona Radia 1 pa je spregovoril o tem, kako se je počutil, ko so mu ponudili voditeljski položaj.

Začel se je že šesti tradicionalni dogodek Radia 1, 28-urni dobrodelni maraton! Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak bodo jutranji program Denis Avdić Show neprekinjeno oddajali kar 28 ur! Letos so zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa, to storili kar v radijskem studiu. Da bo dogodek še kako pester, bodo poskrbeli številni glasbeni gostje in znani Slovenci, ki bodo s svojimi nastopi pričarali pravljično vzdušje.

Družinam v stiski lahko pomagate z sms-om POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

»Mi dejansko pojma nimamo kdo vse pride, tega nam ne povejo. Goste bomo videli, ko se bodo pojavil na Zoomu oziroma na drugi strani pleksi stekla. Letos vse poteka pod strogimi ukrepi, gostje bodo na zavarovani distanci, vsak, ki pride k nam, pa bo tudi opravil hitri test, tako, kot smo ga mi,« je dejal Denis, ki se letos nadeja rekordnega zneska, lani so zbrali 353.319,70 evrov.

Foto: Radio 1 - Radio 1, dobrodelni maraton

Med prvimi gosti je bil tudi voditelj Peter Poles, ki se na male ekrane vrača s šovom Sanjski moški. Ob tem je nekoliko v šali povedal, da je bil razočaran, ko so mu povedali, da bo zgolj voditelj in ne dejanski sanjski moški in dodal: »Vesel sem, da imam končno spet službo, da bomo spet kaj delali, sicer šele spomladi, tako da ne vemo, kaj bo takrat, ker je zdaj drugi sev tega virusa, ampak verjamem, da bo fajn. Bomo delali oddajo, ki ji bomo delali tudi v mehurčku.«

Foto: Radio 1 - Radio 1, Peter Poles

Z 28-urnim maratonom so pomagali ogromno posameznikom ter družinam in to bodo storili tudi tokrat. Skupaj s poslušalci zbirajo denarna sredstva za družine v socialni stiski in jim poskušajo pričarati nasmeh na obraz v tem prazničnem času.