Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Taylor Swift ima velik razlog za veselje

24. 12. 2020; 09.00
Avtor: STA
Taylor Swift

Taylor Swift foto: Reuters

Pevka je znova dosegla izjemen uspeh. Njen album Evermore je v prvem tednu dosegel milijonsko prodajo po svetu in postal njen tretji album v 16 mesecih, ki je dosegel ta uspeh.

Album Evermore ameriške kantavtorice Taylor Swift je v prvem tednu dosegel milijonsko prodajo po svetu in postal njen tretji album v 16 mesecih, ki je dosegel ta uspeh. Izšel je 11. decembra ter dosega visoke številke tako tradicionalnih kot digitalnih prodaj in je zvokovno blizu njenemu predhodnemu albumu Folklore.

Evermore je hkrati osmi od devetih albumov kantavtorice, ki je v prvem tednu zabeležil milijonsko naklado, podatke založbe Republic Records navaja portal Variety. Temu se ni približal le njen prvenec, ki ga je poimenovala po sebi.

Taylor Swift foto: Profimedia

Od 18. decembra je Evermore dosegljiv tudi v obliki CD plošče, ki vsebuje dve dodatni pesmi. Prvoten izid je bil namreč digitalen, vinilni izvodi pa bodo sledili po novem letu. Kantavtorica je sicer v času izdaje albuma 1989 leta 2014 dvomila v pretočne platforme za glasbo, ki ji sedaj dobro služijo.

Četudi so prodaje albumov merilo za Taylor Swift in njene navdušence, so po podatkih Republic Records posamezna predvajanja po svetu presegla pol milijarde v prvem tednu, kraljeval pa je glavni singl Willow s 100 milijoni predvajanj.

Številke nakazujejo, da je Evermore peti največji letošnji album v ZDA. Prvo mesto najbolje prodajanih si lasti album Folklore, ki ga je kantavtorica izdala pred petimi meseci.

prejšnji članek
Horoskop: Ne silite svoje kreativne sile drugim
Horoskop
Horoskop: Ne silite svoje kreativne sile drugim
naslednji članek
Koronavirus obiskal tudi 'Cool' družino
Svet slavnih
Koronavirus obiskal tudi 'Cool' družino