pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Leto 2020 usodno za ljubezen številnih slovenskih parov

29. 12. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
zmago monika jelincic zupanc m24

Zmago Jelinčič in Monika Zupanc Jelinčič v srečnejših časih. foto: M24

Letošnje leto zagotovo predstavlja veliko prelomnico. Nekateri pa si ga bodo zapomnili tudi po srčni bolečini. Med njimi so tudi številni znani Slovenci, ki so letos končali zakon ali dolgoletno razmerje.

Čeprav številnih osebno ne poznamo, nas novice o koncu ljubezni, predvsem pri tistih parih, ki so v javnosti vedno delovali usklajeno, kar malce pretresejo. Tudi letos so nas večkrat pretresli tudi znani slovenski obrazi. Kateri? 

Kot strela z jasnega je danes prišla novica, da se po desetih letih zakona in dvajsetih letih ljubezni končuje skupna zgodba Jurija in Jagode Batagelj. Novico je danes prva objavila revija Zvezde Lady. Novica je še bolj žalostna, saj je v javnost prišla le nekaj tednov po novici o smrti Jurijevega očeta, od katerega sta se na družbenih omrežjih poslovila oba nekdanja zakonca. Paru se je v zakonu sicer rodila hči Iva Valantina (4), Jurij in Jagoda pa tudi v duhu njene vzgoje ostajata prijatelja. Nadaljujeta tudi s skupnimi plesnimi tečaji in drugo plesno vsebino. 

Presenetljiva je bila tudi novica o ločitvi pevke Lee Sirk in glasbenega producenta Gabra Radojeviča. Ta je v javnost prišla šele po tem, ko se je začelo namigovati, da se je Lea zagrela za košarkarja Alena Hodžiča. Ločitev je pevka za medije potrdila, novega razmerja uradno še ne. Lei in Gabru sta se v zakonu sicer rodili hčerki Ael in Sia

Igralec, komik in voditelj Tadej Toš z javnostjo ni preveč rad delil zasebnosti, zadnja leta je bilo v ospredju predvsem njegovo delo, na družbenem omrežju pa le še kakšen kritičen pogled na situacijo doma in po svetu. Da zakon s hrvaško igralko Doro Fišter nima več prihodnosti, leta poprej ni bilo slutiti, je pa res, da se je zadnje mesece šušljalo o koncu zakona, v katerem sta se jima rodili trije otroci: Eva, Julija in Andrej. Novico o ločitvi je za hrvaške medije potrdila igralka. 

Po več letih se je končalo tudi razmerje pevke Špele Grošelj in Gregorja Kirscha. O razlogih nista želela govoriti, niti o samemu koncu razmerja v javnosti nista želela pretirano razglabljati, sta pa dala jasno vedeti, da ostajata prijatelja. Čeprav se v javnosti več ne pojavljata skupaj, predvsem Špela na svojih kanalih večkrat potrdi, da ostajata prijatelja. Pred zaprtjem restavracij sta si celo privoščila skupno večerjo.

Čeprav se nikoli nista javno izpostavljala javnosti, so bili številni vseeno presenečeni zaradi ločitve igralcev Jette Ostan Vejrup in Borisa Ostana, oba zaposlena v MGL. Novico je prva objavila revija Zvezde Lady, par pa ima tri otroke, hčerki Laro in Lucijo ter sina Rubna.

Igralec Boris Ostan je bil zelo ponosen na svojo ženo Jette Ostan Vejrup foto: Marko Vavpotič, M24.si

Presenetljiva je bila tudi novica o ločitvi novinarke in voditeljice Jerce Zajc Šušteršič, ki smo jo nazadnje lahko spremljali v posebni oddaji, ki jo je pripravila Turistična zvezda Slovenije o najbolj urejenih in gostoljubnih slovenskih krajih in mestih. Jerca je na Instagramu že umaknila priimek nekdanjega moža Tomaža Šušteršiča in zdaj dejansko uporablja zgolj svoj dekliški priimek Zajc. Nekdanja zakonca imata sicer tri otroke. Po izjavi, ki jo je podala za revijo Zvezde Lady, pa lahko predvidevamo, da sta se zakonca ločila že lani oziroma v začetku letošnjega leta. 

Septembra pa je uradna postala tudi ločitev Zmaga Jelinčiča in Monike Zupanc, zgodba se je sicer začela odvijati že leta 2019. Nekdanja zakonca sta bila poročena 16 let, poročila sta se leta 2003, ko je bilo Moniki zgolj 26 let. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki. 

prejšnji članek
Nika Urbas glamurozna, tudi ko ni na bleščečih zabavah
Svet slavnih
Nika Urbas glamurozna, tudi ko ni na bleščečih zabavah
naslednji članek
Ines Erbus in David Amaro navdušila s prelepo balado
Svet slavnih
Ines Erbus in David Amaro navdušila s prelepo balado