Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak spregovoril o otroštvu in odnosu z očetom

29. 12. 2020; 12.08
Avtor: PR
Jan Plestenjak MV

Plestenjak velja za najpopularnejšega in najuspešnejšega slovenskega glasbenika. foto: M24

Glasbenik ne more pozabiti zabavne praznične anekdote iz svojega otroštva.

Priljubljena in zabavna voditelja na Radiu 1 Anja Ramšak in Robert Roškar sta z Najbolj povezano večerjo vseh časov združila gurmansko doživetje, zabavo, pet celin in znane Slovence.

Najbolj »prižmojznjena« radijska dvojica si je namreč zaželela pripraviti dobro večerjo in druženje, zato jima je na pomoč priskočil Mercator, ki pravi, da je najlepše darilo tisto, ki povezuje. Anji in Roškarju so zadali izziv, pripraviti največjo in najbolj povezano večerjo vseh časov, morda celo v svetovnem merilu. Prilagojena je bila tem posebnim časom, saj se je odvijala kar preko spleta. Izbrani poslušalci so uživali ob pripravi dobrot izpod rok Michellinovega Chefa Uroša Štefelina, preko povezave pa so se javili tudi Slovenci, ki živijo v tujini in znani Slovenci: Uroš Štefelin, Sašo Stare, Patricija Pangeršič, Miha Deželak, Challe Salle, Vid Kavtičnik, Uroš Bitenc z družino, Jana Morelj, Denis Avdić, Mitja Okorn in Jan Plestenjak.

Jan Plestenjak je spregovoril o svojem otroštvu foto: promo

Avtor največje slovenske uspešnice letošnjega leta Meni dobro je, ki je osvojila prvo mesto lestvice najbolj predvajanih skladb na radijskih postajah, je razkril marsikatero zanimivost iz zasebnega življenja. Zaupal je, da ima ob svoji vili 300 let stari oljko, ki jo lepo neguje. »Sicer pa imam 150 oljk, tako, da vsako leto pridelam 100 litrov olivnega olja. Obožujem mediteransko hrano,« je povedal Jan Plestenjak, ki je v luči prihajajočih praznikov zaupal anekdoto iz svojega otroštva. »Moj pokojni oče je bil Srb in takrat je pri nas nosil Dedek Mraz. V sobi smo imeli 200 let stare sani. Mama je rekla, ko bo prišel Dedek Mraz, bom pozvonila z zvončkom. In res, star sem bil pet let, ko sem prišel v sobo, je na saneh sedel Dedek Mraz! Seveda je bil to moj oče, mama mu je narisala brado in gube (smeh). Vprašal me je: »A boš pridan? A boš ubogal mamico in očka?« In jaz sem rekel, da bom, za darilo sem nato dobil drsalke in ne bom pozabil, kako so me vrgli na finto,« je v smehu dejal Jan, ter s svojo uspešnico Meni dobro je, zaključil najbolj povezano večerjo vseh časov.

prejšnji članek
To Slovenci najbolj cenimo pri kavi
Kulinarika
To Slovenci najbolj cenimo pri kavi
naslednji članek
Emma Roberts je prvič postala mamica
Svet slavnih
Emma Roberts je prvič postala mamica