jezero-peruća, dominik-branimir-bilobrk Svet24.si

FOTO: Upanje ugasnilo, na globini 27 metrov ...

ventilator, bolnišnica, ZDA Svet24.si

Komaj je praznoval 18. rojstni dan, vzel ga je ...

franc jurša Svet24.si

Zakaj se je Jurša umaknil izpred oči javnosti? ...

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

To Slovenci najbolj cenimo pri kavi
| Oglasno sporočilo

To Slovenci najbolj cenimo pri kavi

Kava, Pexels

Slovenci veljamo za kar precejšnje ljubitelje kave. Zvesta spremljevalka, ki nam stoji ob strani v dobrem in slabem že pet desetletij, pa je kava Barcaffè, ki ostaja najbolj priljubljena v Sloveniji. Na leto pa spijemo 400 milijonov skodelic samo turške kave Barcaffè.

Čeprav je v tem času dama v magenta pakiranju doživela kar nekaj preobrazb, se njen nezamenljiv okus in kakovost nista spremenila. To je tisto, kar Slovenci najbolj cenimo in jo pijemo že pet desetletij. Jutranja kava še vedno enako diši in nas opominja na tisto, kar v življenju res šteje. Kot je potrdila raziskava podjetja Ipsos, Slovenci pri kavi Barcaffè najbolj cenimo prav njeno nespremenjeno kakovost skozi čas, označujeta pa jo tudi ugled in zaupanje v znamko.

Foto: Promocijska fotografija

Najbolj uspešno doslej

»Ponosni in srečni smo, da je naša kava že 50 let navdih za boljši jutri in povod za začetek nečesa lepega,« so za polstoletno zvestobo slovenskih potrošnikov hvaležni pri Barcaffèju. »V iztekajočem se letu smo zaradi vašega neizmernega zaupanja in ljubezni do kave spisali najbolj uspešno zgodbo doslej, kar je pokazala tudi raziskava podjetja Ipsos, v kateri je sodelovalo 1000 ljubiteljev kave starih od 16 do 65 let. Barcaffè je najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave v Sloveniji, zaupanje vanjo pa se iz leta v leto še krepi,« so dodali.

Praznično obarvano leto

Res je za nami posebno leto. Leto sprememb, izzivov, prilagajanj in učenja, majhnih in velikih zmag, takšnih in drugačnih mejnikov. A okroglo leto bo zagotovo ostalo tudi v lepem spominu, prav zaradi velikih obletnic, kakršnih je pol stoletja, odkar so na trg poslali prvi zavitek omamno dišeče kavne mešanice iz takratne portoroške pražarne. Kakor se za takšna jubilejna praznovanja spodobi, so leto pri Barcaffèju obarvali še posebej praznično, s številnimi, spletnimi, dogodki in razvajanji za ljubitelje kave v zahvalo za desetletja zvestobe.

Najlepše zgodbe se pišejo skupaj, so prepričani pri Barcaffèju in vabijo vse kavoljube »naj se naša skupna nadaljuje tam, kjer se je začela, v družbi temne, dišeče kraljice«.