Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako se je od gledalcev poslovila Darja Gajšek

30. 12. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
darja gajsek

Darja Gajšek foto: splet

Priljubljena oddaja Slovenski pozdrav se je poslovila, z njo pa se z malih ekranov, vsaj začasno, poslavlja tudi voditeljica Darja Gajšek. Kakšno je bilo njeno slovo?

Pravljičnih sedem let je bil pomemben del življenja Darje Gajšek tudi oddaja Slovenski pozdrav, v kateri je celo spoznala svojega moža, Alena Jankoviča. Zdaj pa se je ta zgodba za njo končala, to pa so besede, ki jih je namenila gledalcem in oboževalcem. 

"Ja, pa je konec. 7 let smo ob petkih in nedeljah peli: "Vsi prijatelji, toplo pozdravljeni ..." Slovenski pozdrav pa se je zaključil. Težko mi je, da se ne bomo gledali več vsak teden ampak verjamem v to, da bomo ostali skupaj skozi glasbo. Do takrat pa hvala vsem vam, ki ste bili 7 let moja publika, ki ste nam dajali moč in vero v to, da delamo dobro in da vas vedrimo doma. Hvala televiziji Slovenija. Hvala vsem glasbenikom, ki ste nesebično prišli v Begunje. Vse kar bo ostalo. Veselje, spomini, to, da ko se vidimo, da si bomo rekli luštno bo in da bomo lahko še skupaj zapeli. Naj bo luštno še naprej. Hvala iz srca. Rada vas imam," je Darja povedala v videoposnetku, ki ga je objavila na svojem Facebook računu, ob tem pa je na harmoniko še zaigrala in odpela naslovno pesem oddaje. 

Darja sicer ne počiva, saj je vse svoje sile usmerila v svoje glasbeno ustvarjanje. Večkrat je že namignila, da pripravlja nove pesmi, pred dnevi pa je izdala tudi svojo priredbo pesmi Božične zvezdice, ki jo je v originalu zapela, in tudi napisala, Simona Weiss

prejšnji članek
Ranljiva fotografija zvezde serije Zlom
Svet slavnih
Ranljiva fotografija zvezde serije Zlom
naslednji članek
Kam in zakaj je poniknila kuharica Ana?
Svet slavnih
Kam in zakaj je poniknila kuharica Ana?
#nasazenazenska
nasazenazenska