nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc: Ta alarm vzemite skrajno resno!

6. 1. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
natasa gorenc

natasa gorenc foto: Revija Zvezde

Osebna trenerka poudarja, da je slabo počutje pravzaprav naš zaveznik, ki mu je modro prisluhniti, saj nas sili k spremembam.

Pa smo zakorakali v novo leto. Iskreno, kakšno je vaše počutje? Se dobro počutite v svoji koži? Če ste nam prikimali, potem smo veseli za vas, če pa je vaše počutje daleč od ugodja, potem je čas za Natašino brco v zadnjo plat. Takole pravi v enem izmed svojih motivacijskih nagovorov …

»Naučila sem se, da je NELAGODJE, torej tisto stanje v katerem se počutimo grozno in nemočno, na nek način naš zaveznik! Glasno nas opozarja, da se v svoji koži nočemo tako počutit nikoli več! Saj veste, tisto, da nekaj ni prav, da si tega ne zaslužimo, da nekaj ni naše! Ta alarm moramo vzeti skrajno resno, če hočemo še kdaj dihati s polnimi pljuči! To nas sili k spremembam, to nas pelje v AKCIJO, to nas vodi v BOLJŠI JUTRI!« je Nataša skušala z zapisom spodbuditi spletne prijatelje k spremembam in zaključila, da se je v teh hudih časih že pokazalo, iz kakšnega testa smo in kako trden je naš karakter.

»Brez fizične kondicije in moči tega stanja ne moremo doseči v polni meri! Zato naj se tvoje potovanje k boljši različici sebe začne z gibanjem!« poudarja osebna trenerka, ki tekom svojih on-line treningov pomaga premnogim varovancem na poti do cilja.

prejšnji članek
Znani Slovenec razglasil zaroko in prišel do milijona
Svet slavnih
Znani Slovenec razglasil zaroko in prišel do milijona
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Neprepoznavna Josipa služi z erotičnimi fotografijami
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Neprepoznavna Josipa služi z erotičnimi fotografijami
#nasazenazenska
nasazenazenska