900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Neprepoznavna Josipa služi z erotičnimi fotografijami

6. 1. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
josipa-karimović

Josipa Karimović leta 2018 foto: Nova TV

Zapeljiva Josipa iz šova Ugodno oddam sina ni dvignila pritiska le konzervativni mami Marici. Danes je mladenka povsem spremenjena in veliko bolj drzna. Bi jo sploh prepoznali? No, verjamemo, da boste ostali brez besed ...

Na POP TV so pričeli s predvajanjem 1. sezone hrvaškega resničnostnega šova Ugodno oddam sina (Ženim sina), ki je pri naših gledalcih nemudoma pritegnil pozornost. V prvem delu smo denimo spoznali tekmovalca Igorja in njegovo konzervativno mamo Marico Bjelošević iz Brdovca, ki si za svojega sina želi resno, marljivo in spodobno dekle.

Igor in Marica Bjelošević foto: Nova TV

Kandidatka Josipa Karimović, ki je skušala pritegniti pozornost z obilico gole kože, ji je tako pošteno dvignila krvni tlak, kar je Marica brez dlake na jeziku izrazila pred kamero. A kdo je pravzaprav dolgonoga Josipa?

Josipa Karimović leta 2018 foto: Nova TV

Atraktivna mladenka je bila v obdobju snemanja šova 22-letna hostesa iz Vinkovaca. Pozornost javnosti ji zelo godi, temperaturo pa rada dviguje tudi z izzivalno podobo, ki se je po šovu precej spremenila. Josipa namreč s svojim videzom ni bila zadovoljna, v minulih letih se je tako odločila za lepotno operacijo nosu in prsi, pa tudi sicer zaradi številnih vizualnih sprememb ne spominja več na dekle, ki je z velikimi očali s črnim okvirjem burila moško domišljijo. Danes slednje počne precej bolj odkrito, preko družbenega omrežja Onlyfans, kjer proti plačilu oboževalcem ponuja vpogled na svoje razgaljeno telo.

Huh, le kaj bi na vse to rekla Igorjeva mama Marica?

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Nataša Gorenc: Ta alarm vzemite skrajno resno!
Svet slavnih
Nataša Gorenc: Ta alarm vzemite skrajno resno!
naslednji članek
The Biggest Loser: Petra postala mamica
Svet slavnih
The Biggest Loser: Petra postala mamica